Kadınları etkileyecek sohbet konuları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Süreyya'yı etkileyecek sohbet konuları > kadınları etkileyecek sohbet konuları

Astroloji,Tarot.

Aklinizin hayalinizin almayacagi kadar kiz arkadas tanidigim var evet.
Bundan kacinilmaz olarak erkek tanidiklarim da var.
Az bı sosyal canavar olsam neler yapacam da iste, karanlik odamda Ruhsar izlemek daha hosuma gidiyor.

Bunun belli bir konusu olmaz neden çünkü her kadının ilgi duyduğu alan ve konu farklı kimini gastronomi konusundaki bilginizle etkilerken kimini siyasi edinim ve birikiminizle etkilersiniz kimini spor ve aktüel konularla etkilersiniz yani bunu belli bir konuya indirgemek rasyonel bir yaklaşım olmaz. Teşekkürler.

Paranormal hikayelere bayılırım. Sabaha kadar dinlerim. Gerçeklik payı olan her konu bende dikkat çeker

Sevişmemiz gereken konular var deyip sohbeti açardık, İstanbul'un fethinden çıkardık :)

Önceden kadınlar dile(sohbete) bakar sözüne hak veriyordum, artık cüzdana baktıklarını düşünüyorum. Cüzdanın kabarıksa sohbet etmesen de olur. Bazı şeylerin samimiyetini yitirdiğini düşünüyorum.

Kadın/erkek kıspetten çıkmışsa, muhabbet bağdattan şahlana şahlana mı gelir ne öyle bir söz vardı, anımsayamadım xd

Forumun ortalamasını baz alırsak, kesinlikle meme ve burç konuları. En çok rağbet onlara var çünkü.
Bir de dombilinin kim olduğu konusu çok etkileyici aahah.

Fabrikalarinizdan dünyanın dort bir yanını gezdiginiz tatillerinizden değerli koleksiyonlarinizdan bahsederseniz oldukça etkileyici olur :D

Siyasi konular arkadaşlar, kesinlikle bu :)
Aman aman felsefik, edebî, dinî konulara girmeyin kadınlar sıkılıyor.
Kadınlar devrimci erkekleri sever.

Usual kızlar da kahve falı
Geek ve lilith'imsi kızlar da tarot/dizi
Concon kızlarla luis vutton/kpop
Traditional kızlar da yemek tarifi konuşursanız 2 3 saati gömersiniz abi.

Ama ben az ve öz muhabbet etmenizi tavsiye ederim genel de kafa açmaktan başka bir espirileri yok.

şahsım adına konuşmam gerekirse, karşımdaki insan evladından etkilenmediysem ne açacağı sohbet konuları ilgimi çeker ne de cüzdanının doluluğu. te allam.

Kadınları dozlu, erkekleri malzemeli konular etkiler..
Forum tarafından onaylandı.

Geri