Kadınları baştan çıkaran kokular

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben ayağa düşmemiş niş parfümleri tercih ediyorum genelde. Şu listedeki tüm parfümlerin çakması var mesela. O yüzden alıp da kullanmam asla. Taklit olan her şeye alerjim var.

Kadınları baştan çıkaran kokular mı bilmiyorum fakat erkek kokuları kadın kokularına oranla çok daha iyi ve etkileyici.

Kadınları baştan çıkaran kokular mı bilmiyorum fakat erkek kokuları kadın kokularına oranla çok daha iyi ve etkileyici.
Kadın parfümlerinde çiçek kokuları ağırlıklı oluyor ve bazıları çok rahatsız edici maalesef.

Kadın parfümlerinde çiçek kokuları ağırlıklı oluyor ve bazıları çok rahatsız edici maalesef.

Kesinlikle Leftyciğim hiç sevmem çiçek kokularını ben de.. Kadın kokularının alternatifi de az ve birbirine benzer kokular. Güzel koku belki var ama işte bu dediğim parfümle halâ tanışabilmiş değilim.

Ya böyle konularda hep üniden arkadaş Muğdat geliyor aklıma. Tam bir Muşlu. İnternetten afrodizyak etkili parfüm reklamı görüyor, reklam bildiğin kadınlar üzerinize atlayacak cinsten. Adam verdi siparişi manyak gibi anlık kargo takibi yapıyor. Parfüm geldi kokusu ucuz açık parfümlerden hallice. Sıktı bu gittik okula, derse girmeden evvel kapıda sigara içiyoruz. Merve diye bir kız vardı geldi muğdattan çakmak istedi. Adam Merve’nin kendisinden çakmak istemesini afrodizyak etkili parfüme bağlamıştı. Neden bizden değil de ondan istemiş? Parfüm sayesinde. Etkisi maksimum çakmak istetecek seviyede çıktı, ötesi yoktu.

Geri