Kadınları baştan çıkaran kokular

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya zaten kadınları baştan çıkaran koku diye bir konu olmaz, kadınları baştan çıkaran erkeklerin kokuları diye bir konu olabilirdi belki en fazla o konuda da başrol olurdum zaten

Büyük uğraşlar sonucu mesajın illuminati tarafından gizlenen kısmını bulup ortaya çıkardım..

yok yok telefon numaranı verme gerisi sorun olmaz....neler gördü bu gözler...

Anladım Galiba.

Şey gibi mi olması lazım. Hani çok eskiden forum jargonları olurdu. Yazdığım mesajın altına "Asus 500Gb İntel Pentium seksen, Huawei ve Samsung 14 Pro Max" yazıp peşine de parfüm markamı da " biraz kadınları baştan çıkartır da" telefon numaramla birlikte mi ekleyeyim?

yeni gelenler üyelerin hepsi
Yeni gelen üyelerin hepsi diye kategorileştirilenlerden birisi de benim sanırım. Oysa telefon numarası vermek ya da almak gibi bir niyetim yoktu. @illusion telefon numarası verme sakın deyince, bunu yapmak istesem de nasıl yapabileceğimi düşünmüştüm.

@illusion rica ediyorum, telefon numarası şakalarına lütfen bir daha beni eklemez misin? Senin yüzünden "kuğulluğumun" zedelenmesini istemiyorum.

Yeni gelen üyelerin hepsi diye kategorileştirilenlerden birisi de benim sanırım. Oysa telefon numarası vermek ya da almak gibi bir niyetim yoktu. @illusion telefon numarası verme sakın deyince, bunu yapmak istesem de nasıl yapabileceğimi düşünmüştüm.

@illusion rica ediyorum, telefon numarası şakalarına lütfen bir daha beni eklemez misin? Senin yüzünden "kuğulluğumun" zedelenmesini istemiyorum.
yooo. BEN EKLİCEM….

Kankim bunlar kötü, modası geçti… her ay onlarca yeni parfüm çıkıyor one million nedir .( ben kaçırdığım bir şey olursa diye size soruyorum hep :d ama genelde de hüsran zaten shdhdjd
Black orchid kullanmış adamım ben… Parfümü evden çıkmadan 6 saat önce sıkman gerekiyor. Bize yeni heyecanlar lazım…

stock yeni üyelere Garezi var.iyice tahammülsüzleşti..hep şu mülteci sendromundan oluyor her yeni geleni onlardan sanıyor..

yok yok o tamamen en uç örneğini verdim....hypseus fazla kibar....
Rica ederim @illusion nezaketen de olsa böyle övgü içeren şeyler kullanmaz mısın? Henüz buraya alışmaya çalışıyorum. Lise son sınıfta, başka okuldan gelip sınıfa yeni katılmış kişi gibi hissediyorum kendimi. Sen böyle söyleyince de sınıfta arkadaşları arasına alsın diye "Çocuklar arkadaşınız çok iyi öğrenciymiş, geldiği okuldan öyle dediler" diye samimiyetsizce öven öğretmen gibi oluyorsun.

Ayrıca burada şu an konu Parfüm değil miydi ya; neden şu an biz "yeni gelenlere" ve "mültecilere" karşı güven ve tahammül konusunu konuşuyoruz ki. (: Bence olması gereken benim burada marka ismi verip veremediğim konusundaki belirsizliğimi çözmek olmalı.
MÜLTECİ MİSİNİZ?

Geri