Kadınları baştan çıkaran kokular

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkeğin yeni imzası Paco Rabanne 1 Million

Erkeğin yeni imzası Paco Rabanne 1 Million, erkekleri tıpkı Vahşi Batı’da atıyla gezen bir kovboy kadar seksi ve ulaşılmaz kılacak. Greyfurt, amber, beyaz odun karışımı ve şişesindeki altın külçesi ile zevkinizi de gözler önüne sereceksiniz.

Güçlü erkeklerin kokusu Giorgio Armani Attitude Extreme

Güçlü ve ne istediğini bilen karizmatik erkeklerin kokusu… Limon, kahve, kakule ve sedirin değişik birleşimi yaydığınız enerjiyle kadınların göz bebeği olursunuz.

Cesur erkeklere YSL La Nuit De L'Homme

Kahraman ve cesur erkeklerin simgesi, Kakule, Sedir ve Kumarin’in baştan çıkarıcı ve dayanılmaz kokusu sayesinde, bulunduğunuz her yerde kendinizden izler bırakabilirsiniz. Duygusal ama gözü pek, lider erkeklerin seçimi…

Gecelerin şövalyesine Christian Dior Homme Intense

Modern ancak klasikten ödün vermeyen zevkli erkeklerin seçimi vetiver, lavanta ve amberin ortaklaşa uyumu ile gecelerin şövalyelerine hitap ediyor. Gecenin en seksi erkeği olabilir ve arabanızla yarattığınız ambiansı gecenin tamamına yayabilirsiniz.

Teknoloji severlere Givenchy Play Intense

Teknolojiyi seven, yeniliklere açık ve geceleri sihirli dünyaların kapılarını açabilen çekici ve gösterişli erkeklerin seçimi Givenchy Play Intense ile kadınları peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Ateşe körükle gidenlere Christian Dior Fahrenheit Absolute

Gecenin ateşini körükleyecek ve çevrenizi saran auranın muhteşem kokusu ile çevrenizde sizin güvenli kollarınızda olmayı isteyecek pek çok yıldız bulabilirsiniz. Kararlı, atak ve güven duygusu veren erkeklerin seçimi bergamot, sandal ve menekşenin orijinal uyumunu denemelisiniz.

Gecelerin kralına Hugo Boss Bottled Night

Burada benim sözüm geçer diyen erkekler için adı gibi gecelerin sahibi ve kralı olacağınız bir parfüm. Tıpkı yaz günlerinin sıcak geceleri gibi ateşli, heyecanlı ve zevk dolu anların kokusu, farklı dünyaları keşfetmek isteyen güçlü erkeklerin tercihi.

Bende IF kızlarına iki parfüm önereyim bari..
Alın dua edersiniz bana yada beddua.IMG_4760.jpegIMG_4761.jpeg

Limon Kolonyası kullanıyorum. Çok etkileyici olduğu söyleniyor.

Hepsini denemişler galiba...

Tasvirler çok ilginç; Ateşe körükle giden, gecenin kralı, gecenin şövalyesi, teknoloji seven, burada benim sözüm geçer diyen erkek...

Parfüm seçimi gerçekten çok önemli ancak herkeste aynı etkiyi bırakmaz ayrıca doğru seçim yapabilen kişi sayısı da oldukça az çünkü genelde pahalı parfüm kullanmaya çabalarken, kendilerine hiç de uygun olmayanı da seçebiliyorlar.

Parfüm kokusu şayet uygun değilse kadın / erkek fark etmeksizin o kişiyi itici gösterdiği gibi etraftaki kişilerde baş ağrısına bile sebep olabiliyor. Ağır ve uyumsuz parfüm özellikle koku hassasiyeti olanlara çok rahatsızlık vermektedir.

Baştan çıkaran koku değildir ama siz bilirsiniz.. etkilidir tabii..

sewgilim ne kokuyorsa, benim en sevdiğim koku odur….
Biyolojik olarak dogrusu bu bilion mu?
Insan asik olacagi kisinin,önce bilincsizce kokusunu algilar..kokunun sinyalleri olumlu ise,gönlün kayabilir.

Yoksa bilmem kac erkek su parfümlerden kullaniyor,hepsinde bastan ciksa kadin,şafti kayar ya.

Marketing stratejisi..bir de asiri maskulenlik yüklenilirse reklamlara,gelsin paraciklar.

Bundan ziyade Peygamber güzel koku sürünüp cikmayin disari demis..olur da sakat gelirsiniz diye...
Kafama karisti simdi bak...bilemedim Altan

@aegishjalmur çevrence bu kadar tanınıyor olman parfüm konusunda bizden tavsiye beklerken üstelik sana neler hissettiriyor… hahshshshsj

Fransada bir parfüm üstadı olduğu rivayet edilir. Bu üstada uğrayıp parfüm istediğiniz takdirde sizin derinizden ve kanınızdan bir pırtık alıp birleştirdiği karışımlar ile yalnızca size ait olan ve gerçekten benim kokum diyebileceğiniz tam anlamıyla orijinal parfüme ulaşabilirmişsiniz. Ben demiyorum konu komşu diyo…

@aegishjalmur çevrence bu kadar tanınıyor olman parfüm konusunda bizden tavsiye beklerken üstelik sana neler hissettiriyor… hahshshshsj

Fransada bir parfüm üstadı olduğu rivayet edilir. Bu üstada uğrayıp parfüm istediğiniz takdirde sizin derinizden ve kanınızdan bir pırtık alıp birleştirdiği karışımlar ile yalnızca size ait olan ve gerçekten benim kokum diyebileceğiniz tam anlamıyla orijinal parfüme ulaşabilirmişsiniz. Ben demiyorum konu komşu diyo…
Kankim bunlar kötü, modası geçti… her ay onlarca yeni parfüm çıkıyor one million nedir .( ben kaçırdığım bir şey olursa diye size soruyorum hep :d ama genelde de hüsran zaten shdhdjd

Geri