kadınlar zengin erkeklerden hoşlanır mı?

Konu sahibi son olarak 3691 gün önce görüldü
Bir kız vardı. Ona 1 numara derdik işyerinde. Mavi gözleri ve düzgün fiziği ve bembeyaz teni vardı ve her kes hayrandı. O yere ilk başladığımda sağ kaşımın üzeri ceviz büyüklüğünde şişmişti. Nasıl olduğu hakkında fikrim bile yoktu. Muhtemelen duvara çarpmışım. En kötü günlerimdi. Aldatılmıştım ve yalnız kalmıştım. Sigara 3 pakete çıkmış ve gündüzleri de içiyordum alkolü. Salmıştım... Daha sonra, acaba ne derdi var diye beni gözlemlediğini kendisi anlatacaktı bu kız. Kız benle ilgilendi ve benimle oldu. Tüm iş yerinde, bana durduk yere kin besleyen mi desen, benimle iletişimi kesen mi desen, en iyi arkadaşım bile benimle konuşmayı kesti. Ben içmeye devam ederdim her zaman ki gibi. Bir gün yalnızken sordum bu kıza; niye ben?
Dedi ki; siz erkekler için nasıl ki çirkin kız yoksa ve az vodka varsa, bizim için de çirkin erkek yok, para var dedi. Diğerlerinde de para vardı. Sigara bile içmeyen, sosyal şekilde alkol tüketimi olan, parası benden daha çok olan ve seni gördüğünde ağzının suyu akanlar var. Niye ben? Bana acıdın mı?
Hayır dedi...
Bence yalan söyledi. Kızların paraya baktığını, erkeklerin ise bir dubleden sonra sexi düşündüğünü bilmemi istedi aklınca...
Sonra da gitti...

Eğer yaşam standartları yüksek bir kadınsa evet maddi durumu yuksek kişilerden hoşlanır mıknatıs gıbı cekerler bırbırlerini
ama bazı kadınlar tamamen cüzdana odaklı ilişki yasar ki çevremizde de sıkca rastlıyoruzdur bu tiplere
Atm gibi görüyor bazı kadınlar erkekleri...

Kendine uygun birini ister.
Eğer kendinden farklı birini istiyorsa sorun var demektir.

Serhat hoşlanırdı.Doğmamış bebeğe don alma hesabı gibiydi.
Maaşımla ilgili hayalleri vardı :T: görende üçmilyaryediyüzellimilyon kazanırım sanar.

Bazı erkekler eğer kendilerini vasıfsız görüyorsa kadının parasıyla konum elde edebileceklerini düşünür.s

Yorum yapmışım ama bir daha yorum yapmaya geldim:p

Zenginlerden hoşlanabilseydim (şahsım adına konuşuyorum) şu an evli ve iki çocuklu olurdum sanırım. Hatta nedense zenginlere gıcık oluyorum ben fazlaca havalı oluyorlar sanki bizde para yok:p
Sadece reklam yapmıyoruz =))

hoşlanan kadınlar mevcut tabi ki, hepsi değil .

zengin demiyeyim de cömert olmalı. Parası olupta cimrilik yapıyorsa ne önemi var.. Parasını harcayani severim tabii bol olsunn :d bunlar ilişkilerin güzel yanları. Sevdiğin adamın parasının olması bence çok iyi. Olmayinca zamanla sıkıntılar çıkıyor hele ki kizin maddi durumu daha iyiyse

Geri