kadınlar zengin erkeklerden hoşlanır mı?

Konu sahibi son olarak 3690 gün önce görüldü
Şurada yazsa bayanların geneli bunun. saçmalık olduğunu banane erkeğin evinden arabasından parasından gibi kelimelerle açıklama yapacağına eminim.
Fakat objektif düşünen bayanlara soruyorum paranın siz yada hemcinsleriniz açısından önemi nedir?
buyurun;

"Kadınlar, sadece zengin erkeklerden hoşlanır."
Kadın

Agshchkvnvk

zenginlik artı bir durum tabisi:d ama sırf zengin diyede hoşlanılmaz çirkinse napym onu:d

Bu bir gercek suan ki standartlarimda biri olmasi lazim. Yalan söyleyecek degilim.Cünku cicim aylari biter ve gercek hayata dönersiniz. Evlenecegim kişininde benim standartlarimda olmasini tercih ederim her anlamda. Tabi her şey kismet yarin ne olacagida belli olmaz. Aliskanliklar hayatimizda onemlidir altina indiginiz zaman sorunlar baslar.

iyi bir yaşam kalitesi için para önemli tabiiki.
Ama duygusal anlamda bi erkeğin zengin olması beni hiç etkilemez aksine bununla özgüven patlması yaşıyorsa itici gelir.

parayım ama kıro bende.

Evet ben zengin erkeklerden hoşlanırım ama ''Gönlü Zengin''.
Diğer yönden ise normal yaşam standartlarında olması yeterli fazlasında gözü olan bir insan olmadım hiç bir zaman olamam da.
Parasıyla adam olduğunu sananlar ise mümkünse tamamen uzak dursunlar.

zengin olmasına gerek yok ama ailesini geçindirebilcek düzeyde olması gerekir en önemlisi çalışmayı seven biri olmalı bu benim daha çok dikkatimi çeker ... zengin olsun kaba olsun ya da parasıyla övünen bir tip olsun yanıma yakışmayan biri olsun hiç hoşlanmam

Cuzdanin dolulugu goz kamastiriyor ve kadincagiz baska bisey goremiyorsa suc kimin..
Para harcamak icindir.adam bilmiyorsa kadin yardim eder.
Iyilik yapmakta mi suc .

Zenginden Başka Kaslı Erkeklerden Ve De Havalı Olanlardan Hoşlanıyolar Zengin Artısı Gibi Duruyo Bencede
Sizcede Öylemi Kızlar ...

Bazı insanlar paranın köpegi olur.

zengin adam

Büyük bir çoğunluğu hoşlanır evet, malesef ama durum bu. Biraz yakışıklılık biraz maddiyat artık ilk sıralarda. İnsanın özüne bakıp seven çok az kişi kaldı, kadın erkek aynı

çulsuz olsam cidden evlencek misiniz benimle?

Eskidenmiş o iki gönül bir olunca samanlık seyran olayları şimdi ki gönüller 3+1 deniz manzaralı..

Kadınlar kendini güldüren adamların yakışıklı olmasından hoşlanırlar .

Yatı katı olsun hoşlancam söz.:dd

Aklı olsun yeter.

Geri