kadınlar zengin erkeklerden hoşlanır mı?

Konu sahibi son olarak 3694 gün önce görüldü
loto vurdu desem şimdi beni mi sevecek para yı :dusun:

5 kez düşünürüm bu sefer

çulsuzum böyle sevsinler :p

Hayatı boyunca Luks mekanlara gırmıs
Pahalı alısverıs yapmıs
dunyanın parasını harcamıs
cuzdanındkaı paranın hesabı olmayan,
her yıl farklı bır yere tatıle gıden
dunya gormus

bır kadın benı nıye sevsın
tabıkı parayı sevecek
mantıklı dusunelım bıraz :D

Bununla ilgili yaşanan bir olayi anlatacagim.Cok ünlü bir zengin adama cok guzel bir kiz internet araciligiyla iletisim kurar.Kiz yazmis kendisini tanitmis pekte guzelmis.Adam demis yazdiklarinizi okudum.Güzelsiniz dediginiz gibi ama eşim olamazsiniz.Senin guzelligin param karsiligi 1 geceden ibarettir.Yani zengin erkek bunu ister.Güzel olmasi etkilemiyor.
Simdi dusunun zengin adammi istiyorsunuz?!

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

Kendi parasini kazanmış bi kadın için geçerli değildir o düşünce.

karşısında ki erkekten ne koparirsam kar kafasına ki kadınlar ile ben bi kızdan nasıl faydalanırim düşüncesinde ki erkekler bence birbirlerini bulsun.

Çok yakisirlar eminim.

Ayakları üzerinde duran hatunlar için geçerli değildir bu durum,daha çok koca peşinde koşan tipler için geçerlidir bu :o ^^

Bir söz var o aklıma gelir hep.

'' Allah ne çok verip azdırsın, ne az verip arattırsın ''

kadınların paradan hoşlandıkları kesindir. Sadece paradan hoşlanmaları o kadar fazladırki sırf bu hoşlanmadan dolayı erkeğide çekebilirler.

Nasıl güzel bir bayanın kusurunu erkek çekebiliyorsa. Güzel bir paranın kusuru olan erkeğide bayanlar çok rahat çekiyor yani.

kadın parayla sevişmeyi seviyorsa olabilir , ama onlar vasıfsız kadınlardır uzayboşluğunda hacmi olan bir varlığın biraz beyni varsa bu durumun kendi açısından ( ulan bnm hiçmi duygum yok , bukadarmı körelmişim lan toplum sırf benim gibilerden oluşuyorsa elbetteki insanlık yerinde sayar , adam parasıyla bişi yapmadan beni tavlamış olmuomu eee ben bu durumda alet edavat olmuş olmuyormuyum bu sökülmüş yedek parça taşıdığım kalple) olduğunu az çok çakozlar yani konu derin be

bkz
fft81_mf4631872.jpg

ali_agaoglunun_23_yasindaki_sevgilisi_hazal_mesudiyeli_konustu_h2514.jpg

ali ağaoğlu size de evlilik teklif etse geri çevirmezsiniz yani allah taş eder xd

birde zengin yaşlı adamla evlenip kocasının genç şoförüyle sevişen kadınlar vardır , yani var öyleleri

Demin ki dinledigim sarki da bu soz geciyordu: 'Para tutmaz elimiz, guzel kizlar olmazsa, ne olurdu halimiz' diye. Demek birde paralari olsa, kim bilir daha neler neler ederler, kimlere bakarlar ve cahil cesaretleri nereye kadar uzanir. Allahin bildigi var da, vermiyor demek. :D

Simdi gelelim konu'ya. Zengin erkek her zaman sevilmez. Tamam, zengin, fakat ona buna bakiyor, gozu disarda ise, birde ozel gunlerde kolaya kacip 'zaten zenginim, sunu alabilirim kolaylikla, sevinir' diyip, hediye aliyorsa (oysa kendi guzel bir sey dusunse, vaktini harcasa daha ozel olur.), kendini begenmis, 'aman, o olmasada olur, zaten genc baska kizlar var, o ayrilirsa, ben zaten yalniz kalmam' gibi bir karaktere sahip ise, dunya'nin en zengin adami olsun, hic bir kadin buna katlanmaz. Katlanan deli'dir, kendisini gercek sevgi'den mahrum birakmasana gerek yok para icin.

Karakteri iyi ise, zenginligi ancak bir + olur.

Bir dal sigaranız var mı diyen kızlara rastgeldim, sanırım fikrim değişti.

gonlu zengin bilmem kalbi zengin olsun diyen kizlara aldanmayin paran oldumu cinsiyet onemli degil cogu insani dize getirirsin [YOUTUBE]4AFN_8nfI6Q[/YOUTUBE] bakin video cok iyi anlatiyor :D

Geri