nedebenmecnun
Gümüş Üye
Sabah sabah açıp okuduğum konuya bakZ
Ay yorum yapamıycam, ben gidiyom
Ay yorum yapamıycam, ben gidiyom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kars/Sarıkamış Kazım Karabekir kışlası topçu taburu.Ah kadınlar bilse ayakta işemek bir erkeğe verilmiş en güzel şey, fermuar açıp hiç bir şeye dokunmadan tuvalette iş görebilmek paha biçilemez.
Deliği tutturma konusunda zamanla uzman oluyorsunama sıçma işlemi yaparken mecburen donu sıyırmak gerekiyor. Askerde topçu olanlar o konuda da çok yeteneklidir.
Konumuz kadınlar tuvaleti neyse, sağa sola kullandıkları malzemeleri atmayı bıraktıkları zaman iyi olacak.
gayet güzel özetlemişsindisarda veya isyerinde tuvalete giris yapmadan, o tuvaletin icerisine adimimi atmadan once bir kapiyi acar ve 1 saniye beklerim. koku gelmiyorsa iceri giris yaparim. sonrasinda efendim, kagit havluyla sifonu cekerim. sifon calisiyor mu calismiyor mu kontrol ederim boylece. calisiyorsa, tuvalet kagidiyla oturacagim yeri paketlerim. isimi gordukten sonra, musluga sarmis oldugum kagit havluyla muslugu acar, ellerimi yikarim. tuvaletten cikmadan, ne yaptigim fark etmiyor, her zaman ama her zaman hos bir parfum kokusu fisfislarim.
iste gorgu budur be.