Kadınlar Tuvaleti.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ahh şu gözler bunuda mı görecekti kadın tuvaletleri çok iğrenç bir vaziyette erkek tuvaletleri daha iğrenç bilirdim kararım değişti geçen hafta ..resmen eşcinselliğe teşvik ediyor boncuk boncuk bırakmış birde nutanmadan nerlere restorantın tuvaletini zorla temizletiler bize şansa bak işte bana denk geldi.

Gerçekten çoğu çok pistir. Hayır bir de kadınlar toplanın ay temizliklerini bir överler. Yok efendim kapının anahtar deliğini pamukla temizliyormuş, yok pencere kenarlığı mı neyse diş fırçası ile temizliyormuş. Ya arkadaşım bırak! O tuvaletlerde neler gördü bu insanlar. Bak midem kalktı yine.

• Beğen
Tepkiler: W
Erkeklerin tek yaptigi kapagi kaldirmadan isemek. Kadinlar tuvaletinde orkid mi ararsin, makyajini sildigi islak mendil mi yoksa tampon yaptigi pamugu mu? Erkekler tuvaletine :emoji_poop: atanlara bakin onlar daha pisliktir.

Zıçmak özgürlükse ikimizde özgürüz

bir kız tuvaleti sözü.

mide kaldırmıyor cıdden temizleyenlere sabır dılıyorum

Ah kadınlar bilse ayakta işemek bir erkeğe verilmiş en güzel şey, fermuar açıp hiç bir şeye dokunmadan tuvalette iş görebilmek paha biçilemez.
Deliği tutturma konusunda zamanla uzman oluyorsun :) ama sıçma işlemi yaparken mecburen donu sıyırmak gerekiyor. Askerde topçu olanlar o konuda da çok yeteneklidir.

Konumuz kadınlar tuvaleti neyse, sağa sola kullandıkları malzemeleri atmayı bıraktıkları zaman iyi olacak.

Tuvalet kulturu belki farkinda degilsiniz ama medeniyet ile ayni orantidadir. Gittigim ulkelerde tuvaletlerine gore bu notu veriyorum. Ve malesef bu medeniyeti atalarimiz erken bulmus ama gunumuz insani evi disindaki her ortami bombok etmeyi basarmis. Cunki kendi evi olmasa her pisligi yapabilir dusuncesi var.
Cok luks bir hastanenin tuvalet klozetinde ayakkabi izleri gormustum bi sefer, bunlar nasil yaratiklar evlerinde de boyle mi yapiyorlar diye dusunmeden edememistim, sadece kadin olarak bakmamak lazim, erkeklerin de ayakta cis yapip o idrar damlalarini etrafa sicratmalarina ne demeli ? Mikropmusunuz ya ? Isiniz bitince bi arkaniza donun, benden sonrada insan evladi girecek buraya diyerek biraktiginiz pisligi temizleyin bi zahmet.
Çok utanc verici ama mesela çinlileri otellere almak istemez Hollandalilar tuvaletleri cok pislettikleri icin. Yani buna benzer bir cok ornek verebilirim.
Edit; mado'nunki tertemiz oluyor :d

Edit belki izlemek isteyen olabilir linki birakiyorum

birde camilerin tuvalatleeri öyle kokular var ki Anlatılmaz koklanır kaç defa cumayı terkettim bu yüzden

Ne diyorlar acaba asdas
Kesin nilü ayar çekti, sanki sen cumaya gidiyorsun diye dndj

Ben çok pisine denk gelmedim. Gördüğüm en kötü manzara, klozet içine atılan peddi. Gerçekten iğrenç ve terbiyesizlik. Hem senden sonra kullananlara hem de temizleyecek emekçiye. Şunu da belirteyim gerçi, yurt dışındakilerin daha kötü olduğunu söyleyebilirim. Daha farklı manzaralarla karşılaşmışlığım var.
Bunlar hep görgüsüzlük, biraz da bencillik.

Ülkenin üçte biri hala kıçını taş ve yaprak ile siliyor, yaratıcı bir toplum olduğumuzu da unutmamak gerekiyor.

ba baa baaaa ben hiçbir şeye inanmıyorum diyen adam cuma terk etmişmiş.
peki neden terk etmişmişmiş....
wc koktuğu içinmişmişmşmiş....
tabi adama hak vermemek elde değil.
inanmayan adam, namazın caminin içinde değil de wc'nin içinde kılındığını sanıyorsa demekki

insan oturduğu yerden
hayret ediyor

Geri