Kadınlar Tuvaleti.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bana kimse kızmasın, isterse de kızın çok ta.D
Gerçekten kurumsal sondalarımız tıkalı.
Ya çok pisler! Bir tane temiz yere denk gelmedim.O pedlerini bile sarıp atmaya aciz hemcinslerim var ya. Sifona basmayan mı dersin, bu tiplerin evlerinde ki yataklarının altından çorap, kilot, avuç avuç çöp çıkmıyorsa bir şey bilmiyorum.

Ah kadınlar bilse ayakta işemek bir erkeğe verilmiş en güzel şey, fermuar açıp hiç bir şeye dokunmadan tuvalette iş görebilmek paha biçilemez.
Deliği tutturma konusunda zamanla uzman oluyorsun :) ama sıçma işlemi yaparken mecburen donu sıyırmak gerekiyor. Askerde topçu olanlar o konuda da çok yeteneklidir.

Konumuz kadınlar tuvaleti neyse, sağa sola kullandıkları malzemeleri atmayı bıraktıkları zaman iyi olacak.
Kars/Sarıkamış Kazım Karabekir kışlası topçu taburu.:D <<

Girilen mekana göre değişir
Bazısı evet çok pis
Bazısında toz dahi göremezsin öyle temiz

Kainat ve galaksi liderimiz tayyeb emca şu kız tuvaletlerine kayyum atsa süper olacak..

Ya ben birinde ayni is ortamimdaki bir kizla bir evi paylasmistim. Tuvalet ortakti. Kiz bildiginiz, birakmis buyuk parcalar tuvalete ve sifonu cekmemis. Allah’im basimdan soguk sular dokuldu gordugumde. Kiza bir daha ayni gozle bakamadim o gunden sonra :D 3 metre mesafe biraktim hep aramizda :p

Soyunma odalarının da tuvaletlerin de kadınlar için olanının daha leş olduğu söylenir.
Çalışan görevlilerle kontağı olan erkekler de bu konu hakkında yorum yapabilir bence.
Bu konu rollerle ve erkeğin genelde düz bir varlık olması ile alakali.
Temizlik ev işleri kadına atfedildiginden aksi hali garip gözükür.. Halbuki biyolojik açıdan bi çok konuda olduğu gibi bu konudada isterse erkek çok rahat sollar. Düz varlık kısmı ise soyun giyin çik ya da sc çık davranışı ile alakalı; pedi yok,makyajı yok,saçı başı iviri zıvırı vs yok.

disarda veya isyerinde tuvalete giris yapmadan, o tuvaletin icerisine adimimi atmadan once bir kapiyi acar ve 1 saniye beklerim. koku gelmiyorsa iceri giris yaparim. sonrasinda efendim, kagit havluyla sifonu cekerim. sifon calisiyor mu calismiyor mu kontrol ederim boylece. calisiyorsa, tuvalet kagidiyla oturacagim yeri paketlerim. isimi gordukten sonra, musluga sarmis oldugum kagit havluyla muslugu acar, ellerimi yikarim. tuvaletten cikmadan, ne yaptigim fark etmiyor, her zaman ama her zaman hos bir parfum kokusu fisfislarim.

iste gorgu budur be.
gayet güzel özetlemişsin
ben yanlışla bir gün kadınlar tuvaletine girdim bakışlar çok fenaydı

Lağam bile daha guzel kokar
Diye bi yorum okumuştum ekşide jdjdjdj

Baştan 3. kişinin yorumu güzelmiş.

Geri