Kadınlar Tuvaleti.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Ahh Yabani siz neler diyorsunuz öyle ?
Cuma namazına gidiyorsun yani ?

kadınlarn çiş olayını ayakta yapması için
bişey üretmişler
şundan yapıldı hijneyik falan diyordu
ilerde yanyana şey yaprız artık

Alnı yere değen fotoğraf bekliyoruz @Yabani , yoksa inanmayız :D

Kadınlar tuvaleti nasıl bilmem ama erkekler tuvaleti genel de temiz olmuyor. Dolayısıyla umuma açık yerleri pek kullanmam ama bazen mecburiyet. Otobüsle seyahatte her tesisi kullanmam, bazılarını öğrendim zaten.
Bunun dışında OPET bayileri diğerlerinden daha temiz deniyor. Test amaçlı denk gelemedim henüz. OPET'e kadınlar girmiyor olabilir (:

Unutmayın deist ve ateistlerin çoğu muhafazakar taraftan çıkar ben kendimi bir yere ait hissetmiyorum anlamsızlıklar içinde dolaşan anlamsız bir görüntüyüm

Ofisin kadınlar tuvaletinde bir bölme var. Aseton, pamuk , pet, ojeler kremler, bakım ürünleri, kokulu sabunlar parfüm.... kızlar evlerinden getiriyor kozmetik firması gibi çok temizler ve ben çok taktir ediyorum onları.

Yabani tuvalet mi temizlemis?¿

Dün o yüzden işi terkettim yapmam dedim kariyerime son verdim

Yabani.
Sana ne yakismaz ki?

İki cinsin götüde göt çıkan bok aynı bok.. ıyyyk diyen irkeklere şaştım asdfkjhdasjkfh tuvaletler kalabalık ortam olunca haliyle erkek kadın ayırmaksızın pis olur bakanı yoksa.... erkek tuvaletinde uçak savar kadın tuvaletinde havan topu namlusu aramayın bok işte

Yıl 2020 iki yılda çok değiştim böyle konuları canlandırıp durmayın bre fakirler

Geri