Kadınlar neden tayt giyer?

Konu sahibi son olarak 2427 gün önce görüldü
genellikler rahatlığı sevenlerin tercih ettiği, bayanların spor yaparken kullandığı, günlük hayatlarında ise hem şık, hem spor kombinler yaratabildiği çok amaçlı kıyafeti. Sapkın düşünceli insanlar o çok amacın içine tahrik etmeyi de eklemiş mesela. ne desen boş kafaya. adamın beyni penisinde çünkü. ayrıca size ne arkadaş, yok poposu büyük olan giymesin, yok basenleri olan giymesin, yok bacakları tombikmiş giymesin. kimse kimsenin göz zevkine hitap etmek zorunda değil. bunu diyenlerin çoğu da, kim ne demiş umrumda değil, hayatta onun bunun sözüne göre hareket etmemci tayfadandır. pardon ama peki niye o insanlar sizin sözünüze göre hareket etsin? artık rahat bırakın şu insanları, nasıl mutlu oluyorlarsa öyle giyinsinler.

Ne giyerim ne giydirtirim.
Şaka tabiki.
Kendine yakıştıran giysin... ama yakışmıyor kimseye bunu da bilesin..
Şaka şaka.
Giyene saygım var.. yok olm.. saygı duyacak onca şey varken taytınıza ne saygı duyacağım..
Bu sefer şaka değil. Ciddiyim. İnanılmaz.
Yakışmıyor lütfen yapmayın.
Ben giyince kendimi böyle hissediyorum..
Gayet uzaklaştırıcı bir neden. püü.

images - 2020-11-30T015524.069.jpeg

Sosyal hayatta giyin ama işe böyle neden gelirsiniz ki...

giymek istiyordur
giyiyordur
hayret bişeysiniz

Sevgili hanımlar, bir beden zayıf gösteren tayt buldum. Kumaşı falan da baya güzel. Eğer bilmek istiyorsanız yukarı kaydırmayın tabi sorarsanız söylerim.. Yorumlara da ircforumlarindan juju tavsiyesi ile aldık yazın da bari belki trendyol bize ulaşır..

Tayt giyilmek içindir çünkü. Şişkoyum ve tayt giycem. Beni durduramazsınız. Tayt harika bir şey olm dünyanın en rahat, en her şeye yakışan giysisi. Gönnnnnlünüzce giyin sevgili kadınlar. Yıkışmıyın giymisin gibi tamlamaların üzerine bi kat daha giyin, sonra bi kat daha giyin ya. Yakışmasa da giyin, sağdan da giyin, soldan da giyin.

Her zaman her yere giyilmez tabi ama yürüyüşte ,alışverişte severim .

satıyorlar çünkü. satılan her şey giyilir. bunu sorgulayamazsınız...

Leoparlı tayt var şuan baktımda cidden azcık kilolu olanlar bile giymesin şuan hayvan gibi hissettim kendimi ,yırtacam :/

aşırı rahat. kendimi rahat hissetmek istediğim her an giyerim...evde vazgeçilmezim. uzun botlarla da çokzel kombin oluyor.

Geri