Kadınlar neden tayt giyer?

Konu sahibi son olarak 2421 gün önce görüldü
yakıştığı için giyer , rahat hissidiyorsa giyer , poposuyla barışıktır giyer giyerde giyer

23 Yıldır İzmir'deyim sadece onun için giyenine denk gelemedim.

23 yıldır bir fiil bayanlara bunu sorarak geniş çapta bir araştırmamı yaptın hacım ? yoksa genel olan bir düşünceyi benimsedinmi arada fark var çünkü

Rahat olduğu için
Sıcak tuttuğu için
Yakıştığı için

başka nedene gerek var mı ? tayt neden giyer mini etek neden giyer elbise neden giyer
saçlarını neden boyatırlar... zıkkımın kökü var içerler mi acaba kadınların herşeylerini sorgulama hakkının olduğunu düşünen yarım akıllılar..

ve ilk sayfadaki yorumları görünce Sevgili Kuzey ; tayt giyen kadınlardan tahrik olmak nasıl bir mantıktır,bu kadar mı yokluk çekiyor tahrik olanlar?Bu kadar mı aklını,vicdanını,nefsini pipisine takıp geziyorlar?
Lütfen biraz mantıklı hatta fazlasıyla mantıklı olalım.
Hasbinallah.
Kadınları sadece cinsel obje olarak görmekten vazgeçtiğiniz sürece o tayt mı giymiş çarşafla mı geziyor bunun farkına varmazsınız. Algılarınızı açın uzuvlarınızı değil (!)

Çorap giyemeyeceğim kadar kısa, pantolon giyemeyeceğim kadar uzun tunik, gömlek, kazak vb şeylerin altında daha düzgün durduğu için giyerim. Rahat olduğu için giyerim. Yazın uzun t-shırtlerin altına 40 derecenin altında pişmemek, kışın içine çorap giyince çizmelerle bir pantolondan daha sıcak tuttuğu için giyerim de hiç tahrik etmek için giymemiştim. Bunu düşünmedim bile. Napıcaz biz bu ülkedeki zihni bu şekilde sapık olan insanları bilemiyorum ki. :/ Dervişin fikri neyse zikri de odur diye boşuna dememiş atalarımız.

çarşaflıdan tahrik olanlar da var güldürmeyin beni xd

"Erkekler neden tayt giyer?" diye sorulması daha mantıklı bence.
Ben değil de bi arkadaş içlik niyetine giyiyor.

Rahat hissettikleri için giyiyorlardır heralde :D

hiç giymemiş gibi rahat olduğu için sanırım.

İsim vermeden genel konuşayım, böyle düşünen herkese gelsin. Kadınlar tahrik etmek için tayt giyiyorsa da emin olun o kişiler siz değilsiniz, çok şeyapmayın:d

bi de bu şöyle olanlar giymesin, böyle olanlar şeyapmasın diyenler var. göz zevkleri bozuluyormuş hanfendilerin. isteyen istediğini giyer, sormazlar mı sen misin bu ülkenin cemil ipekçi'si diye ? :d

kıçı küçükçe giysin. büyğkse patlama yapıo da ondan ötürü

Toplumların gelişmişlik seviyelerini tartıştıkları konular belirler. Biz hala kadın giyimi konusunda ki çıtamızı yükseltemedik. Yazık.

Geri