Kadınlar neden tayt giyer?

Konu sahibi son olarak 2419 gün önce görüldü
1. Kadın kendini şişman hissettiğinde ona kendisini zayıf ve rahat hissettirir.
2. En düz kalçalı bayanlar bile kusursuz popoları varmış gibi görünebilir.
3. Tayt, her yerde giyilebilir.
4. Mükemmel bir seyahat kıyafetidir. Bacaklarını istedikleri şekilde hareket ettirebilir ve rahat bir yolculuk geçirirler fakat kot pantolon ya da mini etek için bu durum geçerli değildir.
5. Spora giderken giyip oradan da arkadaşlarının yanına gidebilir. Tek yapması gereken ayakkabısını değiştirip üzerine bir hırka giymek.
7. Dolapta fazla yer kaplamazlar.
8. Pahalı değiller.
9. Kadın, ne kadar yemek yerse yesin pantolon düğmesini düşünmesine gerek yoktur.
10. Aylardır spor salonuna adım atmamış olsa bile kadını atletik gösterir.
11. Aynı tayt, 1 hafta içinde birkaç kez giyilse bile kimse fark etmez. Tek yapılması gereken farklı kıyafetlerle kombinlemektir.
12. Çizme veya bot giydiğinizde sorun yaratmazlar.
13. Sarhoş bir kadın tayt giymişse eve geldiğinde kıyafetini değiştirme eziyetine katlanmaz. Kıyafetiyle uyuyabilir.
14. Çok fonksiyonludurlar.
15. Eşofman olarak da kullanılabilir.
16. Pantolon olup olmadığını tartışmayı bile eğlenceli bulurlar.
17. Üzerindeki bir elbise mi yoksa bir t-shirt mü ikilemi yaşıyorsa altına bir tayt geçirir ve sorun çözülür.
18. Kilo vermiş gibi gözükmek isteyen bir kadın, yüksek belli bir tayt giyer.
19. Bu arada kadınlar taytla spor da yapabilir. Zaten tayt bunun için icat edilmiştir.
Bir kadın yüksek belli tayt giydiğinde daha ince görünür. Kadınlar, pizzanın ikinci dilimini de yeme şansı verdikleri için tayt üreticilerine teşekkürü borç bilmelidir.

2016 Trend Tayt Modelleri
2016-k%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1k-tayt-modelleri.jpg

Tozlu-Giyim-Tayt-Modelleri.jpg

2015-2016-tayt-modelleri.jpg

F1419_S48_15WN_01_02.jpg

Tahrik etmek için.
Yakışacağını düşündüğü için demek isterdim ama değil.

Koca poponuzla lütfen su tayti giymeyin!

Yani ciddi ciddi, tayt giyen BÜTÜN kadınlar bunu sadece tahrik etmek için yapıyorlar diyorsun? Hangi hakla, hangi mantıkla?

Benim düşüncem, benim görüşüm ve "BÜTÜN" demedim olayı saptırmayalım konuyu çöp yapmayalım iyi geceler.

Benim düşüncem, benim görüşüm ve "BÜTÜN" demedim olayı saptırmayalım konuyu çöp yapmayalım iyi geceler.

Kadınlar neden tayt giyer sorusuna "tahrik etmek için" yazarsanız bu bütün kadınları kast ettiğiniz manasına gelir. Bazıları dememişsiniz, bazı kadınlar dememişsiniz cümlenizin bir öznesi yok nasıl anlamamızı bekliyorsunuz; niyet okuyuculuğu mu yapalım?

Ayrıca kusura bakmayın ben buna düşünce diyemiyorum, o sizin çirkin algınız ve "tahrik" anlayışınız.

ilki gibi giyecekseniz giyin ya da düz siyah.

Kadınlar neden tayt giyer sorusuna "tahrik etmek için" yazarsanız bu bütün kadınları kast ettiğiniz manasına gelir. Bazıları dememişsiniz, bazı kadınlar dememişsiniz cümlenizin bir öznesi yok nasıl anlamamızı bekliyorsunuz; niyet okuyuculuğu mu yapalım?

Ayrıca kusura bakmayın ben buna düşünce diyemiyorum, o sizin çirkin algınız ve "tahrik" anlayışınız.

Ucu açık bir cümle kullandım öyle istedim bunu mu tartışacaksın benimle, bu tahrik konusuna da gelirsek kim olmuyor diye sorasım geliyor ama sormuyorum.

Ucu açık bir cümle kullandım öyle istedim bunu mu tartışacaksın benimle, bu tahrik konusuna da gelirsek kim olmuyor diye sorasım geliyor ama sormuyorum.

Sormayın, maalesef konuştukça vahim bir hal alıyor bence. İyi geceler, uzatmaya mahal yok. Ama bence bir kere daha düşünün, çünkü ben tahrik olmuyorum mesela bir kadın tayt giydi diye. Yada "ehehe beni tahrik etmek için giymiş" gibi çocuksu bir algıyla bakmıyorum olaya. Sizi tenzih ederek söylüyorum, bu algı biçiminin birkaç gömlek büyüğü "tahrik etmiş, tecavüzü hak etmiş" noktasıdır.

Sormayın, maalesef konuştukça vahim bir hal alıyor bence. İyi geceler, uzatmaya mahal yok. Ama bence bir kere daha düşünün, çünkü ben tahrik olmuyorum mesela bir kadın tayt giydi diye. Yada "ehehe beni tahrik etmek için giymiş" gibi çocuksu bir algıyla bakmıyorum olaya. Sizi tenzih ederek söylüyorum, bu algı biçiminin birkaç gömlek büyüğü "tahrik etmiş, tecavüzü hak etmiş" noktasıdır.

1221_10205660198119505_1389006671736580096_n.jpg

Gençlerin üzerinden çıkmıyor maşallah. Yakışana yakışır, doğru kullanmak önemli tabii.

Geri