Kadınlar Neden Beta Erkekleri Tercih Ediyor

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1623507914882.png
1623507923799.png
1623507939926.png

Hâlâ sevgili olmak için bir alfa erkeği arıyorsanız yeniden düşünün. İster inanın ister inanmayın, beta erkekler alfalardan daha kötü değil, hatta daha da iyi olabilirler. Günümüzde beta erkeklerin giderek daha fazla kadınların kalbini fethetmesi de bunun en büyük işareti. Peki, kadınlar neden beta erkekleri seçiyor

Alçak gönüllüdürler

Beta erkekleri, baskın alfaların aksine korkutucu değildir. Alfa erkekleri aşırı hırslıdır ve bu yüzden zaman zaman çok saldırgan ve iddialı olma eğilimindedirler.

Beta erkekleri, çatışmadan kaçındıkları için mantıklı kalabilirler. Bu yüzden her zaman söyledikleriniz onun için değerlidir. Ek olarak betalar çoğu alfadan daha düşük stres seviyelerine sahiptir, bu da onların lehine bir başka noktadır.

Ev işlerine yardımcı olurlar

Betalar, bulaşıkları yıkarken veya evi süpürürken asla kaşlarını çatmazlar. "Erkek işi değil" gibi şeyler söylediğini duyamazsınız.

Eğer çamaşırlar birikmişse çamaşır makinesini doldurup çalıştırır, bu kadar basit. Onunla birlikteyken ev işleri dışında yapacağınız pek çok şey için de vaktiniz olacak!

Kontrol delisi değildirler

Alfa erkeklerin aksine betalar bir ilişkide baskın olmak için çaba göstermezler. Bir beta ile yaşamak söz konusu olduğunda eşitlik anahtardır. Bir alfayla çıkmak eğlenceli gibi görünse de onların korkunç derecede bencil olduklarını unutmayın.

Sadık ve destekleyicidirler

Beta erkekler maço değildirler. Genellikle iyi adamlardır; güvenilir ve her zaman destekleyicidirler. Bu yüzden mükemmel babalar olurlar. Betalar, kadınlara nasıl saygı duyulacağına ve çatışmaların şiddetle değil kelimelerle nasıl çözüleceğine dair iyi bir örnektirler. Yani bir betaya aşıksanız koşulsuz sevgi ve güvene hazır olun.

Üretken olmanızı asla engellemezler

Beta erkek, aslında güçlü ve bağımsız bir kadın için harika bir eşleşmedir. İstediğinizi yapmaktan çekinmeyin; çalışmak ya da evde oturmak size kalmış.

Bu tip bir adamlar, partnerleri kendilerinden daha başarılı olduğunda tehdit altında hissetmezler. Gerçek bir beta, sırtınızı sıvazlayacak ve yemek pişirmek için mutfağa gidecektir.

Çok eğlencelidirler

Alfaları ve betaları karşılaştırırsak betalar daha iyi arkadaştırlar. Baskın erkeklerin her zaman ilgi odağı olduklarından emin olmaları gerekir. Bu da reddedilmeyi iyi karşılamadıkları için çok fazla sorun yaratır.

İnsanlara bir şeyler kanıtlamaya çalışırlar ve kaba davranabilirler. Neyse ki betalar böyle değildirler. Bu adamlar sadece eğlenirler ve asla olmadıkları biri gibi olmaya çalışmazlar.
alıntı​

Alfa tamam da beta nasıl oluyor?

Alfa olmazsa anlaşma ihtimalim hiç yok.

şu oturan
baya mülayim oturmuş
kız dayanamamış

Plesk in dediği gibi hayat bizi betalığa yöneltti.
Nerden nereye :(

Ekli dosyalar

• C698CAB0-6572-4F0D-BE74-EE2799D8CC0D.jpeg
    C698CAB0-6572-4F0D-BE74-EE2799D8CC0D.jpeg
    115.1 KB · Görüntüleme: 11
Sevdiğim kişiyle aynı evi paylaşıyorsam zoraki değil seve seve yaparım. Önemli olan birbirinin eksikliklerini gidermek kollamak değil. Aslolan budur bence.
20201208_161433.jpg

Ben de alfayım ve beta ile anlaşamıyorum, ben daha baskın karakterli olunca karşımdaki erkeğe saygım kalmıyor. Yönetebileceğimi hissettiğim erkeklerden hoşlanmıyorum.
Sen alfaysan, alfa erkek yipratir seni.
Ya da kendi alfaligini onun icin arka plana mi atiyorsun?
Sen güclü bir imaj ciziyorsun.Alfa erkegin eline aldigi semsiyenin altinda ilerleyebilir misin?
Belki de onun bu extrovert halleri ile "oyun" oynamak hosuna gidiyordur:D

Neden diye ondan ucu acik sordum canim Lefty.
Acaba ikili iliskilerde olan alfa erkegi mi kast ettin diye bunu yazarken; "Alfa olmazsa anlaşma ihtimalim hiç yok."
Cünki alfalik yalniz 4 duvar icinde ve ya ciftler arasinda yasayan iliski ile degerlendirilmemeli.Ama sen bunu zaten biliyorsun.

Hos yazi beta erkegi ele almis..onun da isi gücü yalniz kadini mutlu etme ve ya kadinin kendini mutlu sandigi olaylar dogrultusunda hareket etmesi gibi yansitilmis.
Bu durum da sakat.

Bu biraz maskulen-feminen ile ilgili konulardan biri. Bu devrin kadinlari maskulen (tabi ki hepsi degil, cogu diyelim. cogu da boyle olmak zorunda kaldi). Maskulen bir kadin maskulen erkegi cekmez. Feminen erkekleri ceker. Boylece de denge saglanmis oluyor. Feminen erkekler de maskulen kadini ceker. Gercekten maskulen bir erkek isteyenlerin kendileri feminen olmalari lazim. Uzun meseleler, ama anlamasi cok basit. Maalesef boyle artik (tabi cogu durumundan memnun. benim hosuma gitmeyen noktalar baska. o yuzden maalesef dedim)

Sen alfaysan, alfa erkek yipratir seni.
Ya da kendi alfaligini onun icin arka plana mi atiyorsun?
Sen güclü bir imaj ciziyorsun.Alfa erkegin eline aldigi semsiyenin altinda ilerleyebilir misin?
Belki de onun bu extrovert halleri ile "oyun" oynamak hosuna gidiyordur:D

Neden diye ondan ucu acik sordum canim Lefty.
Acaba ikili iliskilerde olan alfa erkegi mi kast ettin diye bunu yazarken; "Alfa olmazsa anlaşma ihtimalim hiç yok."
Cünki alfalik yalniz 4 duvar icinde ve ya ciftler arasinda yasayan iliski ile degerlendirilmemeli.Ama sen bunu zaten biliyorsun.

Hos yazi beta erkegi ele almis..onun da isi gücü yalniz kadini mutlu etme ve ya kadinin kendini mutlu sandigi olaylar dogrultusunda hareket etmesi gibi yansitilmis.
Bu durum da sakat.
@Süreyya cığım yazının ilk giriş kısmındaki "sevgili olmak için alfa erkeği mi arıyorsunuz?" cümlesine istinaden yazdım yorumumu yoksa sevgili harici beta ile de anlaşabilirim.
Alfa erkeğin baskın karakterini ben bir şekilde dengeleyebiliyorum ve tabi ki gerçek alfa ise yani kendini alfa sanan maçovari tiplerden bahsetmiyorum.:) O da benim alfalığıma saygı duyuyor ve iyi anlaşıyoruz yoksa ben hep daha baskın olunca ilişkiden soğumaya başlıyorum. Kısacası dengeyi kuruyoruz yani ne o çok baskın ne de ben fakat diğer türlü hep ben baskın geliyorum maalesef.

Senin de ifade ettiğin gibi beta erkeği anlatan cümleler sana olduğu gibi bana da ters fakat gerçekte de böyle yani bir erkek alfa değilse öyle ya da böyle kadının güdümüne giriyor.

Son düzenleme:
Hahaha. Şunlara bak ya :D koca bulmuşlar da alfa mi beta mi olsun diye tartışıyorlar :D kezban ya
Kime diyorsanız açıkça yazın da ona göre cevap yazayım. Konu açılmış ve tartışılıyor.
Alfa konusunu bilmediğiniz, konuyu koca bulmaya bağlamanızdan da belli oluyor. Kadın alfa ise kocaya ihtiyacı yoktur fakat isterse o da olur, bilmem anlatabildim mi?

Geri