Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cilt bakımı önemli hanımefendi. Litfen…Benden bakımlı bu erkeklerrrrr....
Çok aşırı yüz bakımı yapmıyorummm yaptıkca istiyor saldımmm onlamı uğraşıcamm
Şuan pek bi kusur göremiyorumajxnsj gözaltı morlukları oluyor bazen onada hıyar koyuyorum xd ilerde bakarızCilt bakımı önemli hanımefendi. Litfen…
Forumcak doğallll hatunlarızjuju'dan acilen türk çıkışı bekliyorum... ben dolgu ve botoks deneyimi sordum herkes krem atıyor demeli.
yok mu forumda kendini botokslatan cidden? bu kadar insanız...
Ben dolgu ve botoks a cesaret edemem ya. Bir de bunun icin hala cok genc degil miyiz? 40-50 filan olmamiz gerekmiyor mu?juju'dan acilen türk çıkışı bekliyorum... ben dolgu ve botoks deneyimi sordum herkes krem atıyor demeli.
yok mu forumda kendini botokslatan cidden? bu kadar insanız...
ben de edemem gibi geliyor hassasiyet şovları yapan cildimden çekindiğim için. eskiden bu işleri hep belli yaşın üzerindeki insanlardan duyuyorduk ama gittikçe bu yaş ortalaması düştü galiba shini. bence bunda sosyal medyadaki 20 yaşında kızların bile her yerlerini kırdırıp, döktürüp, doldurmasının etkisi de var. sanki bi ben yaptırmamışım hissi geliyor onları görünce neyse ki canım forumumuz hala işlemsiz insanlarla dolu.Ben dolgu ve botoks a cesaret edemem ya. Bir de bunun icin hala cok genc degil miyiz? 40-50 filan olmamiz gerekmiyor mu?
Muhtemelen dogru ama her birkac ayda bir bu botokslari yaparak da zaman mi gecer. Paramiz yetmez be Melo : ))ben de edemem gibi geliyor hassasiyet şovları yapan cildimden çekindiğim için. eskiden bu işleri hep belli yaşın üzerindeki insanlardan duyuyorduk ama gittikçe bu yaş ortalaması düştü galiba shini. bence bunda sosyal medyadaki 20 yaşında kızların bile her yerlerini kırdırıp, döktürüp, doldurmasının etkisi de var. sanki bi ben yaptırmamışım hissi geliyor onları görünce neyse ki canım forumumuz hala işlemsiz insanlarla dolu.
kimisi de bu botoksları kırışmadan yapacaksınız ki o bölgeler iyice belirginleşmeden önlem alınsın diyor, ne kadar doğrudur bilemiyorum. benim kırışıklık problemim yok zaten daha şükür ama göz kapağımın ucunun biraz kalkık olmasını isterdim yalan yok... onu da kaş kenarına minik bir botoks tanesi yaparak hallediyorlar.

galiba sürekli yaptırınca o yaptırmalar arasındaki süre de uzuyormuş, daha çok oturduğundan. yani ilk yaptırdığında 4 ay sonra yeniliyorsan, zamanla bu 6-8 aya kadar çıkıyormuş... para yetmez o kesin shini :/Muhtemelen dogru ama her birkac ayda bir bu botokslari yaparak da zaman mi gecer. Paramiz yetmez be Melo : ))
Yine de tanidik bir botokscu bulsak ileriki yillar icin, fena olmaz .p