Kadinlar gelsin 1

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Ay geldimmm
Çene dolgusu bilmiyorum bi ara bende düşünmüştüm hiç çenem olmadığı içinnn kızlarrrrr

ECF9C914-62FC-4BBE-876B-FA301D018C35.jpeg
Ben bunu kullanıyorum kızlar. Tavsiye ederim başarılı bi ürün. Ayrıca özellikle yüzünüz için yıkama sonrası havlu kullanmamanızı öneririm. Kağıt havlu en ucuz ve pratik yöntem. Havlu, cildinizin hızlı yağlanmasına sebep olur. Öyle işte :(

Benden bakımlı bu erkeklerrrrr....
Çok aşırı yüz bakımı yapmıyorummm yaptıkca istiyor saldımmm onlamı uğraşıcamm

Ben yeni basladim bu bakim urunlerine…
@Larien Larii, ben sunu kullaniyorum cok kurumaya basladiig icin cildim. Gayet memnun kaldim, yapis yapis hissi yok, yumusacik yapiyor.

Ekli dosyalar

• 7250BB04-F569-48AD-BB52-6350570C8AEE.jpeg
    7250BB04-F569-48AD-BB52-6350570C8AEE.jpeg
    121.5 KB · Görüntüleme: 5
Asil, kullandiginiz serumlari yazin kizlar .p Goz alti ve gece yuz icin olanlari :d

gözüme bu çarptıydı, bunu almıştım.

Plesk tavsiyeleri uygulanmalı... en çok o dinlenmeli... benceee...

juju'dan acilen türk çıkışı bekliyorum... ben dolgu ve botoks deneyimi sordum herkes krem atıyor demeli.
yok mu forumda kendini botokslatan cidden? bu kadar insanız...

juju'dan acilen türk çıkışı bekliyorum... ben dolgu ve botoks deneyimi sordum herkes krem atıyor demeli.
yok mu forumda kendini botokslatan cidden? bu kadar insanız...
Ben dolgu ve botoks a cesaret edemem ya. Bir de bunun icin hala cok genc degil miyiz? 40-50 filan olmamiz gerekmiyor mu?

Ben dolgu ve botoks a cesaret edemem ya. Bir de bunun icin hala cok genc degil miyiz? 40-50 filan olmamiz gerekmiyor mu?
ben de edemem gibi geliyor hassasiyet şovları yapan cildimden çekindiğim için. eskiden bu işleri hep belli yaşın üzerindeki insanlardan duyuyorduk ama gittikçe bu yaş ortalaması düştü galiba shini. bence bunda sosyal medyadaki 20 yaşında kızların bile her yerlerini kırdırıp, döktürüp, doldurmasının etkisi de var. sanki bi ben yaptırmamışım hissi geliyor onları görünce neyse ki canım forumumuz hala işlemsiz insanlarla dolu.

kimisi de bu botoksları kırışmadan yapacaksınız ki o bölgeler iyice belirginleşmeden önlem alınsın diyor, ne kadar doğrudur bilemiyorum. benim kırışıklık problemim yok zaten daha şükür ama göz kapağımın ucunun biraz kalkık olmasını isterdim yalan yok... onu da kaş kenarına minik bir botoks tanesi yaparak hallediyorlar.

ben de edemem gibi geliyor hassasiyet şovları yapan cildimden çekindiğim için. eskiden bu işleri hep belli yaşın üzerindeki insanlardan duyuyorduk ama gittikçe bu yaş ortalaması düştü galiba shini. bence bunda sosyal medyadaki 20 yaşında kızların bile her yerlerini kırdırıp, döktürüp, doldurmasının etkisi de var. sanki bi ben yaptırmamışım hissi geliyor onları görünce neyse ki canım forumumuz hala işlemsiz insanlarla dolu.

kimisi de bu botoksları kırışmadan yapacaksınız ki o bölgeler iyice belirginleşmeden önlem alınsın diyor, ne kadar doğrudur bilemiyorum. benim kırışıklık problemim yok zaten daha şükür ama göz kapağımın ucunun biraz kalkık olmasını isterdim yalan yok... onu da kaş kenarına minik bir botoks tanesi yaparak hallediyorlar.
Muhtemelen dogru ama her birkac ayda bir bu botokslari yaparak da zaman mi gecer. Paramiz yetmez be Melo : ))

Yine de tanidik bir botokscu bulsak ileriki yillar icin, fena olmaz .p

sanırım kırışıklık kısmı için erken yapılması faydalı. hani kırışmayalım diye düşünüyorlar ama bi arkadaşım alnına yaptırdı. kızdın mı bana anlamıyorum demek zorunda kaldım. öyle bi ifadesizdi. belki zamanla düzelmiştir.. ben de korkuyorum ama göz kenarına deneme ihtimalim çok yüksek. yaptırırsam paylaşırım bebeklerim.
krem konusunda da şunu kullandım bi süre, güzel ama artık kullanmıyorum. sanki bi yapış yapış oldu bir de pahalılandı.
1653502415629.png

Muhtemelen dogru ama her birkac ayda bir bu botokslari yaparak da zaman mi gecer. Paramiz yetmez be Melo : ))

Yine de tanidik bir botokscu bulsak ileriki yillar icin, fena olmaz .p
galiba sürekli yaptırınca o yaptırmalar arasındaki süre de uzuyormuş, daha çok oturduğundan. yani ilk yaptırdığında 4 ay sonra yeniliyorsan, zamanla bu 6-8 aya kadar çıkıyormuş... para yetmez o kesin shini :/
kardeşimi yönlendirmeye çalışıyorum ama devlet memurluğu cazip geliyor en azından başlangıçta :D bir gün kararı değişirse hepinize %30 indirim benden, o karışamaz...

Geri