Kadinlar gelsin 1

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Ay biktim bunlarin konularindan. Ne cirkin konular..
Evet hanimlar bende cene ucu ve gozlerim badem gibi olsun diye dolgu botoks ne zikkimsa ondan yaptirmayi dusunuyorum. Tecrubelerimizi ve bilgilerimizi paylasalim.

bi de gaza gelip coşuyorlar bunlar konularında... aslan parçaları :D halbuki biz böyle miyiz...
botoks deneyimim yok, ben de iyi bir nemlendirici arıyorum. lyn kullandım, yetmeyince kiehl's kullandım. su tüketimime dikkat etmeme rağmen ankara'da cildimde bir kuruluk problemi yaşıyorum. var mı bi tavsiyeniz?

bi de gaza gelip coşuyorlar bunlar konularında... aslan parçaları :D halbuki biz böyle miyiz...
botoks deneyimim yok, ben de iyi bir nemlendirici arıyorum. lyn kullandım, yetmeyince kiehl's kullandım. su tüketimime dikkat etmeme rağmen ankara'da cildimde bir kuruluk problemi yaşıyorum. var mı bi tavsiyeniz?
İstanbul'a yerleş

arkadaşımda da vardı bu sorun bepanthol nemlendirici ile çözdü deneyebilirsin.

daha bugün bir arkadaşım burun dolgusu, masseter botoks, alın ve göz kenarlarına botoks, yarım şırınga da dudağa dolgu yaptırmış... tanıdık + daktır indirimiyle 10.800 TL bayılmış... bence kesinlikle doğal yollara başvurmalıyız jujuşkom, yüz yogası falan... burun dolgusunu göreyim de bi canlı canlı güzelse bi o düşünülür. gerçi ben dudağa da isterim azıcık ama... bi de kaş kenarı :/ ihtiyaç kredisi başvuruları nerdendi?

ek olarak da cilt kuruluğu için 24 saat bebeksi hissettiren kiehl's ultra facial cream öneririm, güzel nemlendiriyor allahsız... ben serumunu kullanmaya başladım bu arada kızlar, tanrım... üç gündür sabahları bebek poposu hissiyle uyanıyorum, minik kızarıklıklarımda onarılma görürsem yeşillendiririm.

Krediye beraber basvuralim bari.. guzelligimize guzellik katma kredisi.
Kiehls o kadar iyiyse bende alip deneyeyim. Asiri kuru cildime iyi gelir. Ankaralilar seri uzgun:(

melodram'ın bahsettiğini kullandım ben, bana yetmedi. gözaltı kreminden memnunum (avakadolu olan) o çok iyi hissettirdi ama nemlendiricisi, yetmiyor. yosun'un dediğini alacağım bi.

ek: serumunun eşantiyonunu vermişlerdi bana kullanayım, gece kullanılan değil mi?

Cildime nemlendirici haric bir şey kullanmıyorum.. yanlış mı yapıyörüm....

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
ek: serumunun eşantiyonunu vermişlerdi bana kullanayım, gece kullanılan değil mi?
evet evet gece kullanılan, sürünce böyle çıtır çıtır hafif karıncalanma oluyor, ürkmeyiniz... uzun vadede neler yapacak haber vercem size. işte dayanışma sjhs.

Şunu alıcam ama
ben bunu kullanıyorum serçecim, mükemmel... çok hafif bi yapısı var, hiç ağırlık hissettirmiyor.
ten rengin koyuysa önermem yalnız bi tık beyazımsı hissettirebilir, itilebilirsin ama onun dışında al, besle, büyüt.
tenin koyuysa da bunun power block water olanı vardı, jelimsi o da okeydir. gönül ister 1000 ml olsun her yerimize bocalayalım sjhh.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
hic bosuna oranizi buranizi botoxlandirmayin biraz yaslaninca pisman olursunuz
dogal yollara basvurun
erkekde kadinda kim ne derse desin dogalligi sever

ben bunu kullanıyorum serçecim, mükemmel... çok hafif bi yapısı var, hiç ağırlık hissettirmiyor.
ten rengin koyuysa önermem yalnız bi tık beyazımsı hissettirebilir, itilebilirsin ama onun dışında al, besle, büyüt.
tenin koyuysa da bunun power block water olanı vardı, jelimsi o da okeydir. gönül ister 1000 ml olsun her yerimize bocalayalım sjhh.
Beyaz ve buğday arası bir ten rengim var Eminim bu bana iyi gelecek güneş kremi anlamında hem nemlendirici sürmek zahmet veriyor üşeniyorum : D
Deneyimlemen benim için önemliydi yani denenmiş olması güzel teşk ederim bilgi için yüce Melodram <3 :))

Geri