Kadınlar Çalışmalı Mı ? Ev Hanımlığı Mı Yapmalı ?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Kendi ayaklarının üstüne durması için,tabi ki gerekli.Çalışmasında sakınca görende sıkıntı var demektir.

Sevişsin yeter ev işlerini falan ben yapıyorum zaten :Dd

Çalışıyorum evlenince birakcam gün gün gezcem jfkfjdk

Çalışsa da o zaten evinin hanımıdır.

Bu konuda her zaman "İşleyen demir ışıldar" demişimdir. Ve kadının çalışması gerektiğini düşünmüşümdür. Bu düşünce "Anne" olacağı güne kadar geçerli olup, sonrasında özellikle de 0-3 yaş arasında ev hanımı olması tercih sebebimdir.

Cem Davran çocuğu anne büyütür. Kadınlar çalışmasın, evde otursun diyor. Tüm erkekler bu kafadaysa yandık. :T:

Cümle alem tanısın Ali'nin karısını, Allah erkek yarattı belden yukarısını.

Merak etmeyin kadin dedigin hem calisir hem cocuguna bakar biz kadinlar fiziken gucsuz gorunsekte gercekte guclu varliklariz. Ben sadece 0-6 yas arasi cocuklarin anneleriyle olmasi taraftariyim anne sevgisinden sevkatinden yoksun buyumelerini istemem. Cunki sevgisiz buyuyen her insan kompleks sahibi,soguk, duyarsiz, efkar kupu bireyler oluyorlar. Onun disinda bi kadin mutlaka calismali, maddi durumu iyi ise sosyal faaliyetlerde calissin ama mutlaka mutlaka calissin. Amacsiz ot gibi yasamasin hem ot gibi yasamasin hem de ot gibi evlat yetistirmesin .p

Calismali en azindan erkege bisey oldugunda kendi ayaklari uzerinde durabilmeli

Çalışmasın yahu evde otursun, ne işi var erkeklerin içinde ? Kadın dediğin oturur evinde çocuk doğurur yemek yapar çamaşır yıkar. Tabi çalışsında ondan sonra hafizanallah kendi ayakları üzerinde dursun dimi, bize muhtaç olmasın dimi çalışıpta. Hem ondan sonra Allah korusun bir şeyler okur, aydınlanır müzik falan dinler hep kafir işleri bunlar. Birde bu sıcak yaz günlerinde Allah muhafaza kısa kollu gömlek falan giyer boynu açıkta olur sonra biz üstün erkekler hareketleniriz....Hep bu kadınlar yüzünden değilmi zaten bu şeytanlıklar, evden dışarı ekmek almaya dahi çıkmamalı, Allah korusun sıcaktan bayılır falan ya gelen ambulanstaki sağlık görevlisi erkekse ve sedyeye kaldırırken ona dokunursa ... Tövbe estafrullah yaaauuuuu.....

Öncelikle kadının çalışıp çalışmaması kendisini ilgilendiren bir tercihtir.
Üretme ve çalışma yaşamının kadına sunduğu, ekonomik özgürlük, sosyal çevre,kendine güven,toplumsal statüden kopmak istemeyen eğitimli ve üretken kadın ,kendi ayakları üzerinde durabilen nesiller de yetiştirecektir.Ekonomik özgürlük onlar için bir güvencedir.

Geri