Kadınlar Çalışmalı Mı ? Ev Hanımlığı Mı Yapmalı ?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Günümüzde çalışan ve çalışmayan kadın profili mevcut olmakta ve bunun nedenleri sıklıkla tartışılmaktadır.

Kimileri kadınların çalışmasını gayet normal karşılarken , kimileri evinde oturup çocuğuna bakması gerektiğini veya ev işleriyle ilgilenmesinin doğru olduğunu düşünüyor.

Peki sizce kadın çalışmalı mıdır ? Neden kimi kesimlerce bu hoş karşılanmamaktadır ?

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

Ekonomik özgürlüğü elinde olan kadın her zaman hayatta güçlü kadındır. Kesinlikle çalışmalı vede hayat müşterek olduğunu unutmamak gerek.

Kendisine Bırakırım Kararı İsterSe Çalışabilir İsterSe Evinin Kadını Olur:p

ßence çalışmasın diyen erkekLer evdeki otoritesinin yıkıLacağını düşünüoLar bence ekonomik özgürLüğü oLan kadın herzmn dik durur :)

Ben çalışması taraftarı degilim ama illede çalışıcam diyorsa kendisi bilir yapacak bişe yok

Mutlu olacağı şey neyse onu yapması taraftarıyım. Çalışmak istiyorsa ya da ev hanımı olmak istiyorsa istediklerini yapabilmeli.

Ekonomik özgürlük diyorum

Paşa gönülleri ne isterlerse onu yaparlar.Erkeklerle ilgili bu tarzda bir konu açılmamasıda gülünç.Kadınlar uzaydan gelen yaratıklar sanki.

kadın istesede tek birini seçemzki,sadece işi seçse evliyse bide o ev batar,çalışan kadın zaten herikisinide yürütür.ama çalışmalı çalışmalı çalşmalı.

Çalışsın tek kişinin maaşı geçindirmiyo artık bi evi :)

Kadın çalışmalı zaten hem işinide yapar bizm kadınızmız aç bırakmaz eşini çocuklarını.

sanki ayrı gezegenden bir varlıktan söz ediyormuş gibisiniz.
Kadın insan değil mi? hayatını nasıl devam ettirecek?
bir erkeğin ona yardım etmesini bekleyerek mi?
Tabii peşinden gelecek aşşağılamalara da tahammül edecek değil mi?

İkisini birden yapmalı, evde çalışmalı :dusun:

Kesinlikle çalışmalı.. Ama günümüzüde hala dogu bölgelerde hala töreler var.. üzülüyorum.

Kadın ve erkeğin her türlü konuda eşit durumda olduğu günümüzde kadınların çalışmaması için hiçbir neden yok. Kadınlarımız da çalışmalı ve kendi ayaklarının üzerinde durmalıdırlar :)

Geri