Kadınlar çabuk gelsin!

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
2 gündür Zeytin Ağacını izliyorum. Bitirdim sonunda. İzleyen var mı ?
Ben açıkcası beğenmedim. Çok ağır ilerliyor olaylar. Sadece ilk 2 bölüm hoşuma gitti sonra bayıyor.
Seda Bakan ın oyunculuğu harikaydı. Murat Boz un ise bir o kadar berbat. Murat Boz ne alaka ya? Başka oyuncu mu yok.

russian institute.
13'er bölümlük iki sezonluk dizi.
rusya'da öğrencilere yapılan zulmü ve bu zulmün öğrenciler tarafından nasıl karşılandığını anlatıyor
Sadece öğrencilere değil, öğretmenin öğretmene yaptığı zulmü, hatta bahçıvanın öğretmene yaptığı zulmü de anlatıyor. O kadar acıklı ki, peçeteler eşliğinde izlenecek bir dizi.

Sadece öğrencilere değil, öğretmenin öğretmene yaptığı zulmü, hatta bahçıvanın öğretmene yaptığı zulmü de anlatıyor. O kadar acıklı ki, peçeteler eşliğinde izlenecek bir dizi.

Rusların sosyal devlet yapısının yol açtığı sorunları anlatmasiyla dimaglarimizda yer etmiştir kendisi. paylasmak adı altında otoritenin halkı nasıl somurdugu, bir verip üç almanin ne gibi ruhsal ve bedensel sorunlara yol açtığı gözler önüne serilmiştir. mekan secimleri ise adeta otoriter yapının baskısının sadece okullarda değil, atış poligonlari, at çiftlikleri ve diğer bütün sosyal alanlarda kendini hissettirdigini bizlerin de anlamasını sağlamıştır. bunun yanında kadın dayanismasinin, göğüs göğüse çarpışmanın. haksızlığa karşı ses çıkarmanın nasıl sonuçlar doğurduğunu da anlatmıştır. her bölümüyle ders niteliğinde okutulması gereken bir baş yapıttır. oyuncular ise kusursuz ve rollerinin hakkını veren cinstendiir. tsk.

Son düzenleme:
Geri