Kadınlar çabuk gelsin!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ben boşuna mı diyorum kadınlar gelsin diye. Al işte erkekler böyle işte. :(

Şayet savaş içerikli dönem dizilerinden hoşlanıyorsan sana Vikingler ve Last Kingdom'ı önerebilirim. Daha kısa olsun diyorsan tek sezonluk Barbarians ı da izleyebilirsin.
Eğer biraz fantastik bir dizi istiyorsan ve yine dönem havası solumak ve içinde aşk da olsun diyorsan Outlander'i önerebilirim. Çok hoş bir dizi.
Zihin karmaşası ve şaşırtıcı bir son için "Gözlerinin Ardında" yı.. Obsesif ve takıntılı bir adamın yapacaklarını şaşkınlıkla izleyeceğin dizi You.. Fakat 3. sezonda devam edemedim ilk iki sezon iyi. Yine beni 3. sezona kadar götüren sonra fazlaca sıkan bir bilim kurgu dizisi Dark belki sen tüm sezonu beğenerek izlersin. Macera için Lupin, bir satranç dehasının konu edildiği The Oueen's Gambit, Alevlerin Ardından ve Blacklist'i önerebilirim. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Breaking Bad ve Prison Break'i izlediğini varsayarak önermiyorum. :)

İzlediklerim var içinde. Breaking Bad i izlemedim. Lupin 2 sezon izledim. You izledim. Diğerlerine bakacağım. Teşekkürler önerilerin için :)

Şayet savaş içerikli dönem dizilerinden hoşlanıyorsan sana Vikingler ve Last Kingdom'ı önerebilirim. Daha kısa olsun diyorsan tek sezonluk Barbarians ı da izleyebilirsin.
Eğer biraz fantastik bir dizi istiyorsan ve yine dönem havası solumak ve içinde aşk da olsun diyorsan Outlander'i önerebilirim. Çok hoş bir dizi.
Zihin karmaşası ve şaşırtıcı bir son için "Gözlerinin Ardında" yı.. Obsesif ve takıntılı bir adamın yapacaklarını şaşkınlıkla izleyeceğin dizi You.. Fakat 3. sezonda devam edemedim ilk iki sezon iyi. Yine beni 3. sezona kadar götüren sonra fazlaca sıkan bilim kurgu dizisi Dark belki sen tüm sezonu beğenerek izlersin. Macera için Lupin, bir satranç dehasının konu edildiği The Oueen's Gambit, Alevlerin Ardından ve Blacklist'i önerebilirim. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Breaking Bad ve Prison Break'i izlediğini varsayarak önermiyorum. :)

yeldaya bak breaking bad damiş yok lost.
yok süpernatural. yok dallas yelda.
a takımı falan yazsaydın. jsks

buradan anlıyoruz ki, yelda gelenekçi. bilinirlierin dışına çıkmıyor.

yeldaya bak breaking bad damiş yok lost.
yok süpernatural. yok dallas yelda.
a takımı falan yazsaydın. jsks

buradan anlıyoruz ki, yelda gelenekçi. bilinirlierin dışına çıkmıyor.

Aa evet Lost da var.. :))
Çok değil Edri 2 üstte Türk izlemedim demiş.. Demek ki gelenekçi olmak fayda da sağlayabiliyor.
Bu arada beni çok iyi tanımladığın gözümden kaçmıyor. Gelenekçi, bilinirlerin dışına çıkmıyor, garanticiyi de eklersek tamamdır. :))

Aa evet Lost da var.. :))
Çok değil Edri 2 üstte Türk izlemedim demiş.. Demek ki gelenekçi olmak fayda da sağlayabiliyor.
Bu arada beni çok iyi tanımladığın gözümden kaçmıyor. Gelenekçi, bilinirlerin dışına çıkmıyor, garanticiyi de eklersek tamamdır. :))

oggy de lost izliyor.
lawyer mavyer bir şeyler sayıklıyor. hadi gel sana gelenek dışı bir şey izletelim industry bunu izle biraz.
korkmayın diye artık fazla gözlem yapmıyorum.

en son the ballad of buster scruggs ve i'm thinking of ending things'i seyretmiştim fena değillerdi.

The 100 tarzi baanada bi film önerin ama dizkapaklari ve sestonu guzel kisiler önersin onerecekse tşkler

dc2db734ce8b4501ab34618bb478c908.jpg

snradan görmelğnzi bu kadr blli etmyin dyorm anlamyosnz. izledğim dizi flmler btti önerisi olan dicksn. abone oldm nedir ya
pardon ben kadın deildm başlığı untmşum

Herkes Netflix hesabini kapattı adam açmış. 5 yıl geride en az. Aslında internetten dolar nasil alınır sorusuna bakarsak 50 yıl geri.

emre sen onları boş ver , perry mason var onu izle
8 bölüm.

ahs öneririm ama o disneyde. stranger things izle. ratched da çoook iyi ama iki senedir yeni sezon gelmiyo sinir bzucu….

en popüler dizilerini izlesen seni üç beş ay götürür. onları bitir sağda solda kalmış iyi filmleri, dizileri söyleriz.

Geri