Kadınlar çabuk gelsin!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
sen ne zaman böyle bir başlık açsan kadınlardan çok erkekler yorum yapıyor : p Mezarlık diye bi dizi var biz bu ara ona sardık seninde ilgini çekebilir belki :)

Son düzenleme:
ya kadınlarla ne alakası var kardeşim. bırak artık bu Ali Cengiz oyunlarını

sana soyle en guzelinden seri katili film ve belgeselinden tavsiye edelim mi

Ciddi yardım konumu cinsellikle bağdaştırıp mundar edemezsiniz. Terbiyesiz.
Ayrıca kendi adına konuş. Erken geliyosan git doktora. Genelleme yapıp bizi niye dahil ediyon münasebetsiz.

Neyse konumuza dönelim lütfen. Kadınlar gelsin

Ciddi yardım konumu cinsellikle bağdaştırıp mundar edemezsiniz. Terbiyesiz.
Ayrıca kendi adına konuş. Erken geliyosan git doktora. Genelleme yapıp bizi niye dahil ediyon münasebetsiz.

Neyse konumuza dönelim lütfen. Kadınlar gelsin
Onu kaale alma Turk, namidiger Gen olur kendileri

A a demek erken gelmesinin nedeni “gen”leriyle alakalı. Neyse :)

altın yatırımı, döviz hesabı, netflix aboneliği… hayırdır türk bi yerden voleyi vurdun da bize ayak mı yapıyorsun? zenginliğini bu kadar dolaylı yoldan belli edip kadınları bir araya toplamak resmen master shshj. tinder avcısını tavsiye ederim. bize ettiler, biz kimseye edememiştik sonunda bulduk birini. :/

altın yatırımı, döviz hesabı, netflix aboneliği… hayırdır türk bi yerden voleyi vurdun da bize ayak mı yapıyorsun? zenginliğini bu kadar dolaylı yoldan belli edip kadınları bir araya toplamak resmen master shshj. tinder avcısını tavsiye ederim. bize ettiler, biz kimseye edememiştik sonunda bulduk birini. :/
Netflix aboneliği zenginlik belirtisimiymiş :D
Yok be bi şey vurduğum yok. Akşamları canım sıkılıyor, sevgilimde olmadığı için film izleyeyim dedim :)

russian institute.
13'er bölümlük iki sezonluk dizi.
rusya'da öğrencilere yapılan zulmü ve bu zulmün öğrenciler tarafından nasıl karşılandığını anlatıyor

Şayet savaş içerikli dönem dizilerinden hoşlanıyorsan sana Vikingler ve Last Kingdom'ı önerebilirim. Daha kısa olsun diyorsan tek sezonluk Barbarians ı da izleyebilirsin.
Eğer biraz fantastik bir dizi istiyorsan ve yine dönem havası solumak ve içinde aşk da olsun diyorsan Outlander'i önerebilirim. Çok hoş bir dizi.
Zihin karmaşası ve şaşırtıcı bir son için "Gözlerinin Ardında" yı.. Obsesif ve takıntılı bir adamın yapacaklarını şaşkınlıkla izleyeceğin dizi You.. Fakat 3. sezonda devam edemedim ilk iki sezon iyi. Yine beni 3. sezona kadar götüren sonra fazlaca sıkan bilim kurgu dizisi Dark belki sen tüm sezonu beğenerek izlersin. Macera için Lupin, bir satranç dehasının konu edildiği The Oueen's Gambit, Alevlerin Ardından ve Blacklist'i önerebilirim. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Breaking Bad ve Prison Break'i izlediğini varsayarak önermiyorum. :)

Geri