Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şayet savaş içerikli dönem dizilerinden hoşlanıyorsan sana Vikingler ve Last Kingdom'ı önerebilirim. Daha kısa olsun diyorsan tek sezonluk Barbarians ı da izleyebilirsin.
Eğer biraz fantastik bir dizi istiyorsan ve yine dönem havası solumak ve içinde aşk da olsun diyorsan Outlander'i önerebilirim. Çok hoş bir dizi.
Zihin karmaşası ve şaşırtıcı bir son için "Gözlerinin Ardında" yı.. Obsesif ve takıntılı bir adamın yapacaklarını şaşkınlıkla izleyeceğin dizi You.. Fakat 3. sezonda devam edemedim ilk iki sezon iyi. Yine beni 3. sezona kadar götüren sonra fazlaca sıkan bir bilim kurgu dizisi Dark belki sen tüm sezonu beğenerek izlersin. Macera için Lupin, bir satranç dehasının konu edildiği The Oueen's Gambit, Alevlerin Ardından ve Blacklist'i önerebilirim. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Breaking Bad ve Prison Break'i izlediğini varsayarak önermiyorum.![]()
İzlediklerim var içinde. Breaking Bad i izlemedim. Lupin 2 sezon izledim. You izledim. Diğerlerine bakacağım. Teşekkürler önerilerin için![]()
Şayet savaş içerikli dönem dizilerinden hoşlanıyorsan sana Vikingler ve Last Kingdom'ı önerebilirim. Daha kısa olsun diyorsan tek sezonluk Barbarians ı da izleyebilirsin.
Eğer biraz fantastik bir dizi istiyorsan ve yine dönem havası solumak ve içinde aşk da olsun diyorsan Outlander'i önerebilirim. Çok hoş bir dizi.
Zihin karmaşası ve şaşırtıcı bir son için "Gözlerinin Ardında" yı.. Obsesif ve takıntılı bir adamın yapacaklarını şaşkınlıkla izleyeceğin dizi You.. Fakat 3. sezonda devam edemedim ilk iki sezon iyi. Yine beni 3. sezona kadar götüren sonra fazlaca sıkan bilim kurgu dizisi Dark belki sen tüm sezonu beğenerek izlersin. Macera için Lupin, bir satranç dehasının konu edildiği The Oueen's Gambit, Alevlerin Ardından ve Blacklist'i önerebilirim. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Breaking Bad ve Prison Break'i izlediğini varsayarak önermiyorum.![]()
yeldaya bak breaking bad damiş yok lost.
yok süpernatural. yok dallas yelda.
a takımı falan yazsaydın. jsks
buradan anlıyoruz ki, yelda gelenekçi. bilinirlierin dışına çıkmıyor.
ben buna neden bu kadar güldüm.sdfdusyfhdjshftdusyfKadınlar V for Vendetta'yı da önersin. Ben erkek olduğum için öneremiyorum![]()
Aa evet Lost da var..)
Çok değil Edri 2 üstte Türk izlemedim demiş.. Demek ki gelenekçi olmak fayda da sağlayabiliyor.
Bu arada beni çok iyi tanımladığın gözümden kaçmıyor. Gelenekçi, bilinirlerin dışına çıkmıyor, garanticiyi de eklersek tamamdır.)