Kadının evlenme teklifi etmesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kız şimdi benim hoşlandığım kişiden evlilik beklentim var misal, onun da benden varsa ömür boyu mu beklicez. İşleri karıştırmayın güzel güzel teklif etsinler
hahhaa beraber edin illa öncelik birinde olmak zorunda mı :p
zaten erkekler önce davranır hele seviyorsa beklemez:p

bazı erkekler bundan cidden korkuyor, kadın evlenme teklifi ettiğinde kendilerini kadın gibi hissediyorlar galiba. korkuları o yani. eRRRkeklikleri düşecek sanıyorlar. ben muhtemelen şakayla karışık ederim ama benimle sevgili olmayı başarmış bir erkeğin bunu bana bırakacağını da sanmam… di mi 1tanem? (şimdilik cevap yok)

Romantik olmayan kizlar olarak napicaz..
Reddedilme riski cok yuksek.. :/

Romantik olmayan bir evlilik teklifi reddedilmeye mahkumdur .D

Şiir desen yok, süslü cümleler desen o da yok..
Nerde goy goy orda ben :emoji_see_no_evil:
Ama cesaretlendirme icin tesekkurler .D
korkarım bu gidişle sen benden önce dersine çalışıp ediceksin :=)

bence edilebilir, zaten birini geleceğinizde görüyorsanız, ufaktan geleceğe dair şeyler konuşuluyor ve hatta buna evlilik dahil. eğer o yöne evriliyorsanız, kimin ettiği önemli değil. hatta kadın ederse nur topu gibi nesiller boyu aktarılacak tatlı bir hikaye de peyda olur. nasıl içinizden geliyorsa.

Siz teklifin erkekten geldiğini mi sanıyorsunuz?

erkekler teklif etmez teklif etme kisvesi altında baskıyla ve sevgilisinin zor kullanmasıyla "benimle evlenir misin" derler?
hiç öyle masum ayaklarına yatmayın, o soruyu duymak için ilişkiniz boyunca manipüle edersiniz adamcağızı

Susturun şu mecnun üyeyi bütün sirlari ortaya döküyo .D

Geri