Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deyip sonra hesap odeten, evine biraktiran, 26 karat yuzuk isteyen kadinla evlendi…
Acilmak ve evlenme teklifini ayni konuma sokamam simdi. Iliski farkli bir sey. Kadinlar kafalarinda bitirdigi zaman daha cabuk toparlaniyorlar bende oyleyim. Ama evlilik icin su bi gercek bence evlenmek isteyen erkek zaten bunu bi sekilde gerceklestiriyor. Bi oteleme, ya bakariz, dur hele diyorsa yok nanay o is. E bu adama bide ben mi evlenme teklif etcem. Bu kadar feminizm beni bozar.. :dHayır.
En sonki ve en güzel ilişkim kendi adım atmıştı.
Hesabı da öderdi aramızda lafı olmazdı-hangimize denk gelirse.
Benim fakültem daha ağır olduğu için genelde beni okuldan almaya gelir,oradan kütüphaneye spora vs geçerdik. Hicbir tartışmamızda da bana sen acılmıştın gibi bi beyinsizliğim de olmadi. Masaya yatırsak benim sevgim daha yoğun olmuş olabilir. Ayrılık sonrası da o daha kolay toparladı ya da öyle yansıttı bilmiyorum.
Acilmak ve evlenme teklifini ayni konuma sokamam simdi. Iliski farkli bir sey. Kadinlar kafalarinda bitirdigi zaman daha cabuk toparlaniyorlar bende oyleyim. Ama evlilik icin su bi gercek bence evlenmek isteyen erkek zaten bunu bi sekilde gerceklestiriyor. Bi oteleme, ya bakariz, dur hele diyorsa yok nanay o is. E bu adama bide ben mi evlenme teklif etcem. Bu kadar feminizm beni bozar.. :d
Belli yoğun olduğu baksana paravan arkasından konuşuyor... cıksın karşımıza alyans meselesini bir de yüzümüze karşı anlatsın....isteme olayına pek olumlu bakmadı kdkdj ama kahve yapıp ikram etme olabilir, ikram ederim dedi… kafası biraz karışık gibi geldi bana… kadın teklif ederse, şık bir alyans olabilir dedi, şu an çok çalışıyor esasındakdks o yüzden pek malzeme vermedi bize püh @Anna Karenina kjgh
Şahsen ben rolex saat isterim..ben iki tarafa da ufak ufak katıldım. neyse şimdi, kadın teklif ederse ne takacak alternatif olarak, bunu kimse belirtmedi?
Erkeklik gitmez teklif alirsa.Hmm bu adamlar adet de görüyordur kesin .d
nyc bey ayrılık kararı almakla kafada bitirmek aynı şey değildir zaten. terk edilirsiniz ama bir damla göz yaşınız akmaz, terk edersiniz ama zor toparlarsınız. ayrılmak ve içte ayrılmak farklı şeyler.Yoo ayrılık kararını da ben almıştım.
Çok bi farkı yok bence. Evlilik mantiken baktığında sosyolojik uyuma atılan bir imza özellikle çocuk düşünülüyorsa.Ayni evde kalmak senin için bi problem değilse evliliğin hayatına kattığı ek bir durum da olmuyor. Dediğim gibi gereksiz histerik anlamlar yükleniyor; evliliği ötelemesi illa senle ciddi düşünmediği anlamına gelmez. Sevgi her şeye yetmiyor. Senin hazır olmadığını da düşünebilir. Insan 20 yıllık eşini yeri geliyor anlamadığını fark ediyor.
Histeri kötü bi şey,kahincilik de. Konuşmadan masaya yatırmadan bilemezsin bazı şeyleri.
Ben bir pislik ararım yine de altında ahhahaErkeklik gitmez teklif alirsa.
Zakkin ol.
Errrrrrrkek yaaaHmm bu adamlar adet de görüyordur kesin .d
Belli yoğun olduğu baksana paravan arkasından konuşuyor... cıksın karşımıza alyans meselesini bir de yüzümüze karşı anlatsın....
Birine evlilik teklifini etmişim de hormonlarım değişmiş gibi hissettim kendimi... hareketlere bak...