Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
= TRİPAy hic benlik degil. Zaten sizinle evlenmek istemedigi bellidir. Bir de ben mi edecegim. Koskoca adam ayol. Erkeklerin bu kadar poposunu kaldirmayin…
Korkuyosun ya öyle derse diye miBen de etmem ya sklns
Belki evlilik düşünmüyor. Bir erkek çok seviyorsa zaten size laf düşürmez diye düşünüyorum. @yeLda hanıma da hak veriyorum. En ufak sürtüşmede sen beni istedin diyecektir. (%99.9)
Ne bileyim ya gerçek duygusunu söylemeyebilir kırmamak için diye düşünürdüm ben kendi adıma. Hem hayat pahalı evlenilmez bu devirde. skljskKorkuyosun ya öyle derse diye mi
Babasının evine yollarsın![]()
bu devirde evlenilmez bu devirde hayat çok pahalı ya bırakın bu saçma şeyleri her zaman ki şeyler:pNe bileyim ya gerçek duygusunu söylemeyebilir kırmamak için diye düşünürdüm ben kendi adıma. Hem hayat pahalı evlenilmez bu devirde. skljsk
(Dedi haftaya sözlendi)
çeyiz konusu mantıklı çünkü ben çeyizimi dağıttım evlendiğim gün direk son model alacağım.dün kahvelere tükürdük, bugün evlilik teklifi ediyoruz, yarın bakalım evliliğe özendirmek için nasıl bi konu açacak yosun hanım... çeyizi olmayan kadınların evliliği kabul olur mu? tartışılsın.
Deyip sonra hesap odeten, evine biraktiran, 26 karat yuzuk isteyen kadinla evlendi…Kadınlar cinselliğe ve erkek gücüyle alakalı konulara histerik anlamlar yüklüyor.
Hesabı ödemeli,teklif etmeli vs. Cinsellik yaşadığı zaman dünyanın en önemli eylemini gerçekleştirmiş gibi, böğründen bir şeyler kopmuşcasina bir fedakarlık yapmış gibi tavırlar falan. Işe girmek ya da bir konuda kabul görmek için memelerini masaya dayama ihtiyacı hissetmeyen, memesini ya da cinsel organını en değerli hazinesi olarak görmeyen, cinsiyeti ile bağlantılı konular dışındaki alanlara da yatırım yapan (beyin gibi) kadınlar için önemsiz mevzular; hesabını da oder,evlenme de teklif eder,seni evine de bırakır.
Benim de sorularım var Larien skjj
Kahveyi yapmayı kendine yakıştırıyorlar mı... bunu da soralım....