Kadın çalışmalı mı?

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü

Kadın çalışmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    89
Günümüz sartlarinda kadinda erkekte calismali baska turlu zaten hep birseyler eksik kalir, hayat sartlari malum

24 saat evde otursun uyusun dizi izlesin
Calisip napcak

Ayaklarının üzerinde durabilmesi için çalışmalı.

Paşa gönlü bilir.
Kimsenin fikrine de ihtiyacı yok.
Kendi hayatıma bakacak olursam, gücüm yettiğince; engel çıkmadığı sürece çalışmak isterim.
Pandemi sürecinde evde olmak inanılmaz zordu.
Sabah 5'te kalkıp okula gitmeye razıydım yani.

kendi ayakları üstünde durma duygusu yerleşmemiş ise mutlaka yerleştirilmeli
ama kararına da saygımız vardır

Baba evinde de çalışmayabilir ama koca evinde gerekli diye düşünüyorum. Ayrılık olsa kimseye muhtaç olmadan yaşaması için.

Koca parası çatır çatır yesin . Keyfine baksın üç kuruş için kapitalist para babalarına hizmetçilik yapmasın .sanki çok para veriyorlar calisip da ne yapacaklar .
Abi bunlar çalışmasa bir yılda Danimarka oluruz. İşsizlik olmaz bir kere. Çocuklar mal gibi kreşte bakıcı elinde büyümez. Boşanmalar ve zina azalır.

çalışan çalışmak istemez, çalışmayan çalışmak ister
kafalar karışık .p

ay eski ben evlenmeden elime geçen parayı çara çabuta yatırıyordum kıyafet dolabım kıyafet çöplüğü:))))gez gez eğlen süslen ay nereye kadar şimdik cebime akrep girdi ahhsjklshhahj arabamı yeniledik, yazlık aldık onun taksitlerini ödüyoz ay amağğğn gelen gidiyo şeycim bu devirde kazandığın paranın adı var mismi yok:))))))))))

Hayır şimdi kadın çalışmaz diyorum. Gelip beni eksiliyor. Nasıl çalışmaz diye. E ablacım sen ne iş yapiyorsun diyorum. Çalışmıyorum diyor.

Geri