Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
we can do it fotografi gidince yorumlar da degismis we can't do it olmusEskiden olsa calismali derdim, simdi sorsan calismamali derim....
insanin cabalari emekleri bi yerden sonra bakiyorsun bombos.Bakis acimi degistirdim is konusunda, daha hayirli isler yapabilirdim diyorum.we can do it fotografi gidince yorumlar da degismis we can't do it olmus
Hayat müşterektir derdi babam ve akşam işten gelip bayram temizliğine yardım ederdi.Zorunlu bir durum yoksa, (hasta bakimi, cocuk bakimi gibi) evde durup ne yapacak? Paslanir gider o kadin. Bir sekilde hem kendi ekonomik gucunu kazanmali hem de bir seyler ureterek, kendi kapasitesini ortaya cikartmali, kendisine guvenebilmeli. Yoksa sonup gidiyor kadinlar.
Dipnot: Ki cocuk bakiminda ben 2 seneden fazlasinin bile gereksiz oldugunu dusunurum ama bu sonucta annenin karari, onu zorlamamak gerek. Baba da korkuluk mu, o da baksin.
Ash beni sasirtiyorsun.Calismamali, evde oturup kısmetse olur, müge izleyebilmeli.
Bir koca karısına bu konforu sağlayamıyorsa neden koca ki zaten...
Ne guzel yapmis Arkhe, muhtemelen onun bu hali sizlere de ornek olmustur. Ki tahmin ediyorum, o yillarda su anki kadar beklenti de yoktu erkeklerden. Kadinlar gozlerini acmaya basladilar :p Takdir ettim babani : ))Hayat müşterektir derdi babam ve akşam işten gelip bayram temizliğine yardım ederdi.
Ash beni sasirtiyorsun.
Yesil kominist parkan ile cirit atar iken meydanlarda,ne vakit bu hallere geldin?
Bence kinaye yapiyosun,di mi?