ZiFiR
Platin Üye
şeyde olay olmuş parayı verene anlatırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mirage aranan kan bulundu işte bana böle şeylerle gelin kıslaar :honk:
Ben arada bakıyordum foruma Lidya konu mu açmış napmış sana giydirmiş hayatımda böle bi feykle karşılaşmadım falan diye hatta ben de senin kim olduğunu merak etmiştim ama soracak zamanım yoktu o zaman, kötü maziyi hatırlatmak gibi olmasın :honk:
Peki sen feyk olmadığını nası kanıtladın ki :o
Ne yani benim cevabımı beğenmedin mi :trip: Giderim ben de forum oyunlarında oynarım hain sevdicek
Şaka bi yana dedikodu kötüdür ha aman =) Ben yakından ilgilenmek istemediğim için Allah nasip etmiyor demek ki çoğu şeyden habersizim yani![]()
Bir ara da kimler insanmış kimler değilmiş diye merak edin de araştırıverin.
Can ciğerken can düşmanı oluyorsunuz sonra,üzülüyoru(z)
Nası bu kadar meraksız olabiliyorsun ya .s.s
Bence sen de feyksin zira bi kız bu kadar dedikodudan uzak ve meraksız olamaz :honk:
Meraksızım valla canım ne yalan söyliyim.Ben de şüpheliyim feyk miyim acaba diye, zaten pek kız huyları yok bende Annem beni hep erkek beklemiş ablamdan sonra, heralde ondan böyleyim![]()
Mirage aranan kan bulundu işte bana böle şeylerle gelin kıslaar :honk:
Ben arada bakıyordum foruma Lidya konu mu açmış napmış sana giydirmiş hayatımda böle bi feykle karşılaşmadım falan diye hatta ben de senin kim olduğunu merak etmiştim ama soracak zamanım yoktu o zaman, kötü maziyi hatırlatmak gibi olmasın :honk:
Peki sen feyk olmadığını nası kanıtladın ki :o
Haha manyak ya bu gız okumaz![]()
Kuzusu attigim resimleri internet resmi sanmislardi, sanirim internete indirildigi icin birileri kullanmis. Ama resimlerimden en fazla 3 tanesini kullansinlar, evdeki sacma hallerimi de bulamazlar kullanamazlar ya ;) Annemle de ablamla da resim cektiremezler ya ;)
Kendimi gizlemedim sonunda gosterdim makyajsiz ev halimi bile ailemi felan hepsini
Dogum gunumdu 5 agustos o gunu cektirdigim resmimi, arada saka icin goz belerterek
Ev Kuşu Rüya Perisi ben ve lydiadan olusan grupa attigim banyodaki sacma resimlerimi atinca ikna oldi ki zaten anlamisti ;) ne merakin varsa sora bilirsin gitmeden aciklarim ;)