Kaçırdıklarım ???!!!...

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Azzedir o, birisine cok kizmis olmali ki o lafi etmis olmali yoksa olaylardan en uzak kisidir o ;)

Ya napcaktım :T:

Mueddeb biliyorum eski exlerime katamadıklarımdan o nerede şimdi bir de endofme neden banlanmış ?

Heh işte sakura o canım=) endofme sanırım kendisi istedi.Yoksa girmiyordu pek

Ben bi ift neden banlı onu anlamadım onu öğrenirsen söyle bana :p merak ettim onu bak

Ifti biliyorum da bu konu bence acilmamak uzere kapanmali, insanlarin gunahina girilmemeli ;)

Bak işte yine herkes biliyor ben bilmiyorum bi de forumda aktifim sözde ha =)

Mirage tuttum seni her şeyi biliyorsun asıl merak ettiğimi de söylemiyorsun hınzır seniii :honk:
Bundan sonra merak ettiğim her şeyi sana sorcam istihbaratına sağlık :dyg:

Mueddeb kuzusu Ift kendisi bile istersen sana anlatirim olayi dedi bu erdemligi gosterdi
ben istemedim gerek yok dedim. Cunki insanlarin yasamlarina burun sokmamak gerek diye
dusunuyorum. :) Bende ilgilenmedim aslinda sadece bir konusmaya sahit oldum ondan
anladim neden banlanmis :) En iyisini yapiyon sen, ilgilenme kuzum. Bak ben ifti baska
forumda gordum konustum da ama hic sormadim cunki benim ona saygisizligim yok
onun bana yok nasil isterse oyle yasasin. Allah her kesin gonlune gore versin der gecerim.

keroLayn ift meselesini bence kurcalama kuzusu gunahina girmis oluruz ;)

Bi de forumdaki çiftleri söyleyin ya çok değişim var gibi ama şaapamadım daha :honk:

Ben iki tane çift biliyorum ya çok mu var? :nee:
Nazlı-Romeo
Restful-Emre
Benim bildiğim bu kadar beybisi :D

Geçmişte sağladığın istihbaratlar olmasa seni konudan afaroz ederdim ya .s.s o nası bi hayal kırıklığıdır .s.s
Onları Mueddeb bile biliyor yani o derece :hö:

Çogu cift gizli kalmayı tercih ediyorlar.
Bunun sebebi nedir sence? :F

Birbiriyle tutarlılığını tam kestiremediğim iki tahminim var :honk:
Birincisi forumdan uzakta sanaldan arınmış bir aşk yaşıyorlardır.
Ikincisini kendime saklamak istiyorum :honk:

Geri