Kaçırdıklarım ???!!!...

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
Mueddeb olayi bastan anlatsana ;)
keroLayn benim de fake oldugumdan suphe edildi forumda yildizim parladi resmen )))
Sonra kanser oldugum sanildi ve s.gibi. Tum forum benden konustu, sen en onemli
kavgalari kacirdin be ))) Lydia kavga etti ortalik karisti benim yuzumden forumda kusen
kusene oldu :( gruplasma yarandi. Bi olay oldu yine lydiaya ozele yazdim kavga cikti sonra
yumusadi.Kotu oldu bir gun forumda etiket yaparak ozrunu diledi bi sure sonra fake olmadigimi
ispat ettim kiza geldi konu acti ozur dilerim kiz fake degilms dedi. Kizin uzerine gittiler karsilikli
kufurden ikisinde banlandi.O gece her kes ozur konusu acti ;) Lydia esme nickiyle geldi banlandigi
icin o da ortaya cikti. Dun ben lydia icin dogum gunu konusu acinca ortalik karisti birazda orda kavga
cikti lydiayla kizlar arasinda ;) bu kadar yeter sanirim :)

Mirage ben ne senin konularını gördüm ne lydianın ben sizin kavganızı ve barışmanızı duydum.Gerisini sonradan öğrendim o yüzden geçtim onları.Hem biliyorsun pek detayları bilmiyorum ben yani ilgilenmiyorum özet geçtim yani=)

Mirage aranan kan bulundu işte bana böle şeylerle gelin kıslaar :honk:

Ben arada bakıyordum foruma Lidya konu mu açmış napmış sana giydirmiş hayatımda böle bi feykle karşılaşmadım falan diye hatta ben de senin kim olduğunu merak etmiştim ama soracak zamanım yoktu o zaman, kötü maziyi hatırlatmak gibi olmasın :honk:

Peki sen feyk olmadığını nası kanıtladın ki :o

Ben arada bakıyordum foruma Lidya konu mu açmış napmış sana giydirmiş hayatımda böle bi feykle karşılaşmadım falan diye hatta ben de senin kim olduğunu merak etmiştim ama soracak zamanım yoktu o zaman, kötü maziyi hatırlatmak gibi olmasın :honk:

Ne yani benim cevabımı beğenmedin mi :trip: Giderim ben de forum oyunlarında oynarım hain sevdicek

Ne yani benim cevabımı beğenmedin mi :trip: Giderim ben de forum oyunlarında oynarım hain sevdicek

Bebeyim çok kısa ve yüzeysel anlatmışsın herkesin dediğinden farklı bişey dememişsin ama bu kız öyle mi yapmış :dyg:

Hadi bi şans daha veriyorum kimsenin anlatmadığı bişeyi uzun uzun anlat masal gibi, dinleyim seni :dyg:

Kız neyi anlatayım saf saf dolanıyorum ben ortada, foruma iki gün girmiyorum bi geliyorum herkes banlı herkes kavgalı işte üç beş şey duyarsam o kadar yoksa o da yok:D Ben ne zaman gitsem olay oluyo hehe

Bilenler anlatsın ben de vesilen ile öğreniyorum bilmediklerimi:p

Şaka bi yana dedikodu kötüdür ha aman =) Ben yakından ilgilenmek istemediğim için Allah nasip etmiyor demek ki çoğu şeyden habersizim yani :)

Bir ara da kimler insanmış kimler değilmiş diye merak edin de araştırıverin.
Can ciğerken can düşmanı oluyorsunuz sonra,üzülüyoru(z)

Şaka bi yana dedikodu kötüdür ha aman =) Ben yakından ilgilenmek istemediğim için Allah nasip etmiyor demek ki çoğu şeyden habersizim yani :)

Nası bu kadar meraksız olabiliyorsun ya .s.s
Bence sen de feyksin zira bi kız bu kadar dedikodudan uzak ve meraksız olamaz :honk:

Bir ara da kimler insanmış kimler değilmiş diye merak edin de araştırıverin.
Can ciğerken can düşmanı oluyorsunuz sonra,üzülüyoru(z)

Insaniyeti sorgulamam kendi adıma çok merak ediyorsan onu da sen araştır her şeyi de benden beklemeyin :hih:

Nası bu kadar meraksız olabiliyorsun ya .s.s
Bence sen de feyksin zira bi kız bu kadar dedikodudan uzak ve meraksız olamaz :honk:

Meraksızım valla canım ne yalan söyliyim.Ben de şüpheliyim feyk miyim acaba diye, zaten pek kız huyları yok bende Annem beni hep erkek beklemiş ablamdan sonra, heralde ondan böyleyim:D

Kuzusu attigim resimleri internet resmi sanmislardi, sanirim internete indirildigi icin birileri kullanmis. Ama resimlerimden en fazla 3 tanesini kullansinlar, evdeki sacma hallerimi de bulamazlar kullanamazlar ya ;) Annemle de ablamla da resim cektiremezler ya ;)

Kendimi gizlemedim sonunda gosterdim makyajsiz ev halimi bile ailemi felan hepsini :)
Dogum gunumdu 5 agustos o gunu cektirdigim resmimi, arada saka icin goz belerterek
Ev Kuşu Rüya Perisi ben ve lydiadan olusan grupa attigim banyodaki sacma resimlerimi atinca ikna oldi ki zaten anlamisti ;) ne merakin varsa sora bilirsin gitmeden aciklarim ;)

Kuzusu attigim resimleri internet resmi sanmislardi, sanirim internete indirildigi icin birileri kullanmis. Ama resimlerimden en fazla 3 tanesini kullansinlar, evdeki sacma hallerimi de bulamazlar kullanamazlar ya ;) Annemle de ablamla da resim cektiremezler ya ;)

Kendimi gizlemedim sonunda gosterdim makyajsiz ev halimi bile ailemi felan hepsini :)
Dogum gunumdu 5 agustos o gunu cektirdigim resmimi, arada saka icin goz belerterek
Ev Kuşu Rüya Perisi ben ve lydiadan olusan grupa attigim banyodaki sacma resimlerimi atinca ikna oldi ki zaten anlamisti ;) ne merakin varsa sora bilirsin gitmeden aciklarim ;)

Ohaaa feyk olmadığını ispatlamak için banyodaki resimlerini mi attın .s.s

Aaa noluo burda herkeste bu sayfada kalmis acabaa ne yapıyorsunuz banada söyleyin :D :p :@ :o

Geri