Moses
Bronz Üye
nabıyon bakayım sefalet
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Napiim ya meraktan köpük kusuyorum Moses sen çıtlat dedikoduları yönetime de kapak atmışsın söle o beni banlayan şahıs neden banlanmış :honk:
Ben bugün hiç çalışmak istemiyorum yaaa :agla:
Bi tane hastam çok güxel kilo vermiş tek tesellim o :dyg:
kapak atmak nedir lantecrübemden ve bilgi birikimimden sizleri faydalandıracağım işte daha ne istiyosun
ne bileyim ben kıçı kırık moderatörüm ban kiim ben kim
![]()
Eskiden mod olduğum bi forumda nicke tıklayınca hızlı banla çıkıyordu basınca yetkiniz yok diyordu forumların göster ama elletme anlayışı da bu işte naparsın :honk:
Bende çalışmak istemiyorum bi de engellediğim gibi engellenmişim lan hahaha şimdi telefon edip saydirsam sen beni nasıl engellerin desem olmaz dimii:asd:
hahah ben olsam hoşt kopek sen kim ban kim haddini bil yazardım![]()
Bana öyle diyecek adminin forumunu yıkarım !!!!!?????....... :honk:
tek başınamı![]()
haşa ne haddime :hi:
Tamam bunu da çözdüğümüze göre konuya odaklanabiliriz artık anlat neleri kaçırdım geri dönmüşsün üstüne mod olmuşsun senden başlayalım :honk:
Yok aklım ve kalbim hala benimle :hih:
Hayırlısı olsun ya ne diyelim :honk:
Ee daha daha başka ne kaçırdım :dyg:
ben hep buralardaydım yahu pek aktif değildim, forum olayını severim de burdaki sıkıntılar zaten belli yine bir gazla dayanamadım girdim bakalım nolacak![]()
akıl kısmına katılamıorum abicim maalesef![]()