Kaçırdıklarım ???!!!...

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Napiim ya meraktan köpük kusuyorum Moses sen çıtlat dedikoduları yönetime de kapak atmışsın söle o beni banlayan şahıs neden banlanmış :honk:

Napiim ya meraktan köpük kusuyorum Moses sen çıtlat dedikoduları yönetime de kapak atmışsın söle o beni banlayan şahıs neden banlanmış :honk:

kapak atmak nedir lan :D tecrübemden ve bilgi birikimimden sizleri faydalandıracağım işte daha ne istiyosun :D ne bileyim ben kıçı kırık moderatörüm ban kiim ben kim :D

Ben bugün hiç çalışmak istemiyorum yaaa :agla:
Bi tane hastam çok güxel kilo vermiş tek tesellim o :dyg:

Bende çalışmak istemiyorum bi de engellediğim gibi engellenmişim lan hahaha şimdi telefon edip saydirsam sen beni nasıl engellerin desem olmaz dimii:asd:

kapak atmak nedir lan :D tecrübemden ve bilgi birikimimden sizleri faydalandıracağım işte daha ne istiyosun :D ne bileyim ben kıçı kırık moderatörüm ban kiim ben kim :D

Eskiden mod olduğum bi forumda nicke tıklayınca hızlı banla çıkıyordu basınca yetkiniz yok diyordu forumların göster ama elletme anlayışı da bu işte naparsın :honk:

Eskiden mod olduğum bi forumda nicke tıklayınca hızlı banla çıkıyordu basınca yetkiniz yok diyordu forumların göster ama elletme anlayışı da bu işte naparsın :honk:

hahah ben olsam hoşt kopek sen kim ban kim haddini bil yazardım :D

Bende çalışmak istemiyorum bi de engellediğim gibi engellenmişim lan hahaha şimdi telefon edip saydirsam sen beni nasıl engellerin desem olmaz dimii:asd:

Ben de nası bi isteksizsem gittim istifamı verdim :T:
Ara trip at Saydır suratına kapat :honk:

Tamam bunu da çözdüğümüze göre konuya odaklanabiliriz artık anlat neleri kaçırdım geri dönmüşsün üstüne mod olmuşsun senden başlayalım :honk:

ben hep buralardaydım yahu pek aktif değildim, forum olayını severim de burdaki sıkıntılar zaten belli yine bir gazla dayanamadım girdim bakalım nolacak :)

Geri