Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Beni oku.. Bazen heceyi sökme telaşıyla , Bazen detone olacağını bildiğin bir şarkı gibi.. Beni oku.. Bazen dikkatini çeken bir gazete ilanı, Bazen dikkatini veremediğin alt yazı gibi hızlı.. Beni, İstediğin gibi oku... Benim tercihim şiirden yana... İstersen kendin için ibadete çağırdığın ezan gibi oku beni.. Ve dilinin ucunda asla salâ olmasın.. Ama sen beni hiç bir yere yazma, Gün gelir okunur, Başka bir dudaktan dökülürüm... Ve dilinden, Hece gibi sökülürüm...

Sen önceki akşamlara benzemiyorsun. başka hiçbir akşamın siyahı tren yolculuğu yapmamıştır. ne güzelsin. yolculuklarında vagonlar devrilirse raylar öpüştük derler. ölülerine kimse ağlamaz senin sağ çıktığın kazalardan. annem üzülmez benim için. ne güzel akşamsın. karşıma dikilmiş beni izliyorsun hep. aslına bakarsan neredesin bilmiyorum, bilmemek beni yolculuklara tekmeliyor. pencereler, ne güzeller. dışarısı ne güzel. ağzındaki kıvrım, o ne güzel. boynundaki koku. göğsündeki sessizlik, kirpiklerindeki çığ. tadın. sesindeki evler. başkasının ellerini tutarken bile ellerin, kahretsin ne güzel.

Karşıma dikilmişsin. bazen hayali bir iğne iplik geçer insanın aklından ve insan beynini kanata kanata karşısına birini dikebilir. karşıma dikilmişsin, kendimi düzeltiyorum biraz, pisim pasaklıyım. ne güzelsin. aniden yağmurun bastırdığı bir akşamsın. sokaktayım. temizleniyorum ne güzel. avuçlarının içiyle yanağımı okşayıp gidiyor zorlandığım yaşamak. yanakları okşanan insan ağlamaklı olur ya, tam öyleyim, yetmeyen bir şefkat var yüzümde. olmayan bir öpücük. yağmurun yağması öpücük sesleri gibi bazen. ne güzelsin. ölünün etrafında toplanmışız: elleri ne güzelmiş.

ßazı yaralar kabuk bağlamazlar, kabuk bağlaması için kuruması gereken yaralar, durması gereken kanlar vardır. aniden yağmurun bastırdığı bir yaraya geç diyemem bu yüzden. tenime bakıp geçsin dediğim her yara sırtımdan içeri yağmurlar gibi içime geçti. olsun sen gene de ne güzelsin. biliyor musun, ben kendimi ne kadar toplarsam toplayayım kalbim hep kırışık kalıyor. düzeltmiyorsun ne güzelsin. belki dağınık seversin, ne güzel, çok güzel. ağır ağır kanıyorum ben, öyle birden aniden bastırmıyor acı falan, korkma yavaş yavaş ben, korkma hafif hafif, korkma çürüye çürüye ne güzel. ölünün etrafındayız hala, elleri gerçekten ne güzelmiş..

İllüstrator, Karikatür, Logo, Tasarimlarimi bu baslik altindan sizlerle paylasacagim, İlerleyen zamanda Avatar ve İmza isteklerinizide buradan taleb edebilirsiniz. Lütfen özel mesaj yerine buradan istekte bulunursaniz cok memnun olurum..

Geri