Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Seninle karşılaşsam yapamam biliyorum. Bu yüzden sen aklıma geldikçe, ben aklıma tükürüyorum..

Aşkkkk öyle bi büyükiii öyle bir büyükiii anlayamazsınnnnnnnnn ahhh. :rolleyes:

[YOUTUBE]?v=h_TCqKqlgqM[/YOUTUBE]​

Birçok kez hayaller başlangıçta imkansız görünür, daha so*nra olası ve yeterince istekli olunursa, sonunda kaçınılmaz olurlar. :)

Yakında Metanfitamin komasına giricem Sırf ayakta kalmak adına kendime işkence ediyorum şu aralar.. :rolleyes:

Lütfen; Beni öperken gözlerime iyi bak.. Eğer bir gün gidersen, kaybedeceğin şeyi görmeni istiyorum. :)

Birkaç dostla sohbet ederken sen, biraz da alkol varsa masanda şayet, yalın bir pişmanlıkla ağzından çıkacak olan “Beni ondan başka kimse bu kadar çok sevmedi.” cümlesindeki o'yum ben.. Hepsi bu.

Kurusun diye ojen, tırnağına üflüyorsun,büzüp dudağını.. ve dünya soruyor, neden bu küresel ısınma..şimdi anlat..nefesindeki sıcağı.

O nasıl sarılmaksa, sokuldu dünya ciğerlerime.. sigaradan çektiğim o son nefes vardı ya.. ekmek oldu, su oldu.. "bak" dedim.. bir seni sevmişim ben , o an anladım..

Şimdiki aşklar çok çıkarcı olmuş, üstünü çıkar, altını çıkar!

İnsanları dış görünüşlerine göre yargılamayayım dedim;içlerine baktım.. ortalığı b.k götürüyordu.

Ben, soranlara sadece arkadaşız diyorum.sen bu noktada çelişkili ifadeler ver.var bunların arasında birşey filan desinler,havasına gireyim yeter..

Şimdi sen ne kalbim, ne de gözlerimsin benim. Kangren bir kol gibi, kalsan ölmek, kesilsen eksilmek gibisin.

Ara beni" dedi sonra giderken, numaran yok ki dedim nasıl arayacağım? benimde telefonum yok, dedi ve ekledi; sokak sokak

Derler ya dünya güneşe bir mm yakın ya da uzak olsaydı falan feşman.. Sen bana bir mm yakın olsaydın o uzaklara neler olmazdı.

Göğsümde açtığın yaraya elimi koyarak sakladığımı düşünme. "eyvallah" diyorum sadece.

Mesela bir karıncayı öldürdüğün zaman,sadece damarına basmak istedim diyemezsin.Bu yüzdenbana canını yakmak istedim değil,almak istedim de.

Ve ısrarla dinlemiyorum. Çünkü gideni durdurup, geri getirecek adamlar, daha anasının karnında ölüyorlar.

Dedim ya; gelmeyince "inat" ediyorsun, geldiğinde "kâinat"

Geri