Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü

Eğer birisinin ruhuna bakmak istersen, sana hayallerini göstermesini istemelisin.​

Şunu paylaşma şurda korkuyorum tipinden bunun bi gün pat die gidicem sebebim olacak :kiki:

Haha Hihi Huhu :) Marilyn mansondan zarar gelmez ;d Hem senin ilk kez korktuguna tanik oluyorum GüLSe :p Acaba karsinda olsa nasil bi reaksiyon gösterirsin merak ettim getirip görmek lazim :D

Hayatım boyunca bacakları değil elleri boynuma dolanan bir kadın aradım​

Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompaliyor garsonluk yapiyor yada beyaz Eroin'e köle olmus. Reklamlar yüzünden araba ve kiyafet pesindeler. Nefret ettiqimiz islerde calisip gereksiz seyler aliyoruz. Bizler tarihin ortanca cocuklariyiz. Bir amacimiz yada yerimiz yok ne büyük savasi yasadik ne de büyük buhrani, Bizim savasimiz ruhani bir savas en büyük buhranimiz hayatlarimiz televizyonla büyürken milyoner film yildizi yada Rock yildizi olucaqimiza inandik ama olamayacaqiz. bunu yavas yavas öqreniyoruz. ve o yüzden cok kizqiniz​

Tanrilar bizi kiskaniyor. Kiskaniyorlar, cünkü ölümlüyüz. cünkü her an son animiz olabilir. Ölümlü olduqumuz icin her sey cok daha güzel. Asla su ankinden daha güzel olmayacagiz. Bir daha asla birlikte olmayacagiz.

Yerdeki çorabı bile oturduğu yerden ayak parmaklarını büzüştürerek alan erkekten romantizm beklemek, Türk kadının hayal gücünün kanıtıdır,, Kisacası BENDEN VE BENİM GİBİLERDEN ROMANTİZM BEKLEMEYİN KIZLAR :uykucu: :uykucu:

Eskiden başıma gelebilecek en kötü şeyin, bir gün yapayalnız kalmak olduğunu sanırdım. Öyle değilmiş...Hayatta başınıza gelebilecek en kötü şey kendinizi yapayalnız hissetmenize neden olan insanlarla yaşamakmış.

shhd6.png

[YOUTUBE]?v=mWxD5E-zzIU#t=13[/YOUTUBE]​

Yerdeki çorabı bile oturduğu yerden ayak parmaklarını büzüştürerek alan erkekten romantizm beklemek, Türk kadının hayal gücünün kanıtıdır,, Kisacası BENDEN VE BENİM GİBİLERDEN ROMANTİZM BEKLEMEYİN KIZLAR :uykucu: :uykucu:

Hayalsiz yaşanmıyor işte :kiki:

Hepsi birbirinden güzel ve iyi olmuş Eline saglık..başarılar devamını bekleriz:)

Geri