Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Patlayan şekeri ağzımıza attıktan sonra dilimizi dışarı çıkarıp nasıl patladığını görmeye çalışan çocuklardık biz :)

bizler gerçeklerin arasında hakikatlerimizi yaşayan canlılarız,
tam buyuz

gerçek tek suretli ama hakikat 99 yüzlü
cüz-i’yiz biz
cüz
-
i

cüz eksi kökeksibir
bu bir ratio değil
irratio
i-nsan

Çizimleriniz ve çalışmalarınız çok güzel ve hoş..
Emeklerinize sağlık..

O kadar moralim bozukki 112'yi arayıp ''Gel vefasız gel vijdansız'' çağırmazdım acil olmazsa diyesim var​

Kirilan sigara bile duman vermiyorsa kirilan Kalp'ten sevgi bekleme.

Kör kütük aşık olmak diye birşey yok. Kör olup bir kütüğe aşık olmak var

Gitmeyi tercih edenlerin arkasindan bir EL sallayinki, Artık bir ''EL'' olduklarını daha net görsünler.​

Tatli yiyip tatli konuştuğunu sananlara, Mantı yiyip mantıklı laf sokmaya bayılıyorum​

Şekerli bir sakız gibiydin. Önce tadın gitti sonra cıvıklaştın .. Fazla gevelemenin anlamı yoktu ,tükürdüm... Kim bilir kimin ayağına yapıştın​

Bisiklet sürerken art arda pedalları çevirip hız kazandktan sonra,Pedalları o müthiş huzurla ters yöne çevirerek huzur bulduğum yıllar vardı​

#Herkesin çay içtiği ortamda " ben meyveli soda alayım lütfen " diyen adam var, neden böyle bilmiyorum ama o adam hep var.

İbrahim Tatlıses oğlu İdo doğunca olmuş mu diye tavana atmış mıdır acaba :icon_surprised: :icon_surprised: :icon_surprised:

Deterjan reklamında adamın üzerinde kan,çikolata,çimen ve at lekesi var kadın ''hmm zor bi leke'' diyor acaba bu adamın başına ne geldi diye merak eden varmidir

Geri