Juliette / Lilith/ clairvoyant

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi gelip bir de pohpohlamış, birazcık utanman var mı? Yoksa acilen trendyoldan sipariş ver.
Cıvık cıvık sohbetine katlanamadığı için gitmiştir.
İnsanın ar damarı çatlamaya görsün.

Kendisine saygı ve selamlarımı iletmeni rica ediyorum.

Üyeler karıştı o kızla bu kız aynı degil.

Sana sonra bilahare açıklarım.

Rahat bırakın bizi köyde çok mutluyuz

2013’de üye olmuşum aktif takıldığım 2-3 sene var kopuk kopuk çoğu şeyi unuttum gitti ama şu kızdaki güzelliği unutmadım. Hiç de konuşmuşluğumuz yok heh ama aklımda kalmış. Çok güzel kızdı.
Vay be kekem, demek gördüğün ve görebileceğin en güzel hatundu , millet öv öv bitirememiş tanımak isterdim

şimdi anladınız mı
karmanın ne kadar alakasız biri olduğunu
evet canım hep dışardaydım

Ben de anldım da açıklayan olmayacağım.. djdj

Ben bilsem hemen burda özet geçmiştim.. Çok sırseversiniz forumsalcılar. @Başak bebişim biliyordur kesin.

konuşulanları hiç anlamadım, aynı kullanıcı adını kullanmış başka bir üyeyle karıştırıyor olabilir misiniz? ben de yıllardır bu sitedeyim ama kendisi hiç kimseye benzemeyen; kendine has, çok tatlı ve nahif biriydi. ne kadar nazik ve düşünceliydi.
shini, lari, anna, iç oğlanı, la edri ve ben belki hiçbirimiz onu çok yakından tanımadık ama hepimiz güzel hatırlarız. meşazlarınız beni şaşırttı şu an. :emoji_thinking:

Malumat hanım evet başka üye aynı nicki kullanmış onunla karıştırıyorlar
Hatta o lilith nickinin sonunda yıldızlı birşeyler vardı Lilith* bunun gibimsi

konuşulanları hiç anlamadım, aynı kullanıcı adını kullanmış başka bir üyeyle karıştırıyor olabilir misiniz? ben de yıllardır bu sitedeyim ama kendisi hiç kimseye benzemeyen; kendine has, çok tatlı ve nahif biriydi. ne kadar nazik ve düşünceliydi.
shini, lari, anna, iç oğlanı, la edri ve ben belki hiçbirimiz onu çok yakından tanımadık ama hepimiz güzel hatırlarız. meşazlarınız beni şaşırttı şu an. :emoji_thinking:

Bahsettikleri üyeyi tanıyorum ben.
Daha önce burada yasemen nickiyle takılıyordu.
Karıştırıyorlar , bir yanlış anlaşılmaya kurban gidiyor
İkisinin birbiriyle alakaları sadece nick benzerliği ki diğer kişi forumları bıraktı.
Ayrıca bu juliettw bildiğim kadarıyla kubadaydi ya da öyle bir ülkede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri