Juliette / Lilith/ clairvoyant

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok entelektüel biri.
gerçek hayatta muhattap olmak isteyeceğim biri değil.
fazla entel gibi görünüyor.at pazarında ganyan muhabbeti dönse pragmatizm dogmatizm diye cümleler kurarak herkesin kafasını karıştırır.
Elimde sözlükle takip ediyorum yorumlarını.

Zaaf gözlemleme yetisi ve psikolojik çıkarımları üst düzeyde.
Zeki biri gibi fakat bunu bilinçli bir şekilde yansıtmamaya çalıştığını düşünüyorum.
Bilerek alıklığa yatıyor olabilir, ben de çok yaparım eğer öyleyse; insanlara farkında değilmişcesine cüzi fırsatlar sunup yapabileceklerini izlemek eğlencelidir.
Subjektif fikrim tabi belki alakasız bir şekilde saf bir yönü vardır.
f5 in yakın arkadaşı, Shinigami nin de arkadaşının uzaktan arkadaşının uzaktan arkadaşı.
Bir de Aslan burcuymuş, kedileri de uzaktan seviyormuş.
Shiniye kötü örnek oluyor, psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor:hıı:

Forumlar için bir gün farklı kimlik ve kültürleri barındıran mozaik tanımını kullanmıştım buna güzel örneksin.

Farklılığını kabullendirebilmen hoşgörülü olmanla ilgili. Mesela adını bile bilmiyorum ama merak da etmiyorum ama nickini görmeden o yazının sahibinin sen olabileceğini biliyorum ve sen oluyorsun. Bu tutarlılık güzel.

Hoşgörü dedim bu da çok önemli çok. Kendin gibi yaşayan nsanlara kendini ifade etmek için zorlanmazsınız ama farklı kültür ve yaşam biçimindeki insanları kabullenişin ve anlamaya çalışman hoşuma gidiyor.

Bazen bir alıntı, bazen bir çeviri bazen bir şarkı sözünde kendini araman senin çok derinliğini gösteriyor.

Umarım mutlu olduğun anların hüzünlendiğin ve kendini kötü hissettiğin anlardan fazla olur. Umarım olumlu düşünceler ve içindeki karanlığın oluşumuna ışık olur ve dağıtır.. Aydınlanırsın.

Juliette canım juliii. Şiir gibi hatun. Bazen "aşkım da değişebilir gerçeklerim de-benim dengemi bozmayınız" diyen bir Uyar şiiri, bazen "annem çok sevinmelerin kadınıydı, bazen sevinince annem gibi rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına" naifliğinde bir Madak şiiri.

Kişisel olarak konuşurken en rahat ettiğim insanlardan biri. Dinden siyasete, hayatın günlük telaşesinden kitaplara ve filmlere kadar çok şey konuştuk biz. Gönül isterdi ki daha daha konuşalım ama başıma çok fazla şeyin geldiği bir dönemde kaynaştık biz. Sanırım biraz içime döndüğüm ve kendimi kapatmak istediğim bir süreç oldu.
Yaşamının her detayında nezaket ve zarafet arayan bir insan olarak böyle zarif bir insanla tanıştığım için memnunum.
Bilmiyorum, ben onun yaşamına dokundum mu ama o bir şekilde benim hüznüme dokundu.
Çok büyük cümleler mi bunlar bilmiyorum ama insan içinde ne iyi duygu varsa abartmalı. Seviyorum seni canım arkadaşım.

İnşallah çok mutlu olursun. Eksiklerinle güzelleşeceğin, azlarınla çoğalacağın güzel günlerin olsun.

Sevgili Juliette hanimciğim
Ben bu satirlari yazarken siz nerelerdesin??
Hakkinizda ufak bir tüyo aldim. aslinda biliyorum nerede oldugunuzu.
Kafanizi dinliyormuşsunuz... haklisiniz hakkiniz..
Siz boyle uzak kalmayi secmisken,
davetsiz misafir gibi gelip "Sen yine mi geldin benim başima gece,gece" demenizden cekiniyorum kendimi geri cekiyorum.
Ama anlayisli kimligimi bir tarafa birakip
bu durumu var gucumle kabul etmeyebilirim juliette hanimcim evet, evet bunu yapabilirim.
İşte o zaman, cekilmez bir kadin oluyorum.
uykusuz,aksi, lanett...
Bir bakiyorsun ana avrat sover gibi
Azgin bir hayvan dover gibi bir sey oluyorum.skjhj
Bana zorluk yaratmayin beni cileden cikartmayin efendim..
Sevdiklerimi gormeyince daraliyorum , sıkılıyorum kalbimde agir bir yuk tasiyormusum gibi hissediyorum.
Kalbimi söküp attirmayin ...
Artik kavuşalım diyorum.
https://youtu.be/sq-EATiwjik

NycSen kimi ozluyorsun ki zaten....

Son düzenleme:
bi masal kahramanı ya da zaman yolcusu falan olabilir mi acaba?? kül kedisine yardım etmeye gelen iyi kalpli peri gibi çok zor bi zamanda geldi, yardım etti ve gitti. ben hayalimde yaratmadım kendisini di mi şimdi konudaki mesajları okuycam tek tek. :D hepiniz gördünüz di mi vardı yani gerçekten var oldu bu forumda böyle bi insan? hayatımıza dokundu gitti valla. gelir mi tekrar bilmiyorum belki kanada kraliçesi olup meghan markle gibi sosyal medya yasağı yemiştir saraydan :( ama umarım iyidir ve mutludur her nerdeyse.

Kaliteli ve yerinde yorumlarından mahrum kaldığımız üyelerden. Tez zamanda gelmesi dileğiyle.

Neden farkli yerlerde yasamak zorunda oldugumuzu düşündüm. insanin ayaklari, elleri, beyni ve kalbi varken ne icin sevdigi insani istemekle yetinir? kanatlarim yok kuş degilim ama istanbuldayim hala... şehrime gel....
Julicim sana yazmaya baslayinca hep boyle oluyorum ben...
romantizmim eksik kaliyor sensiz... gelmiceksen soyle gidip çilekeş olayim....

2013’de üye olmuşum aktif takıldığım 2-3 sene var kopuk kopuk çoğu şeyi unuttum gitti ama şu kızdaki güzelliği unutmadım. Hiç de konuşmuşluğumuz yok heh ama aklımda kalmış. Çok güzel kızdı.

Son düzenleme:
Neden konunun ilk mesajındaki etikete tıkladığımızda hero nickli üye çıkıyor

O bir zencilerin prensesi.

Juliettesiz forum mu olur, ne kişilik analizi yapardı.d

lilith çok iyi bir nick seçimi , görmeye gerek bile yok yani o derece...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri