Juliette / Lilith/ clairvoyant

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her iki üyeyide tanıyorum, farklı olduklarını biliyorum. Kendisiyle merhabam da olmuştur, yazdığım kişi anlamıştır.

Bana bişey anlatmadın ama ben mevzuyu çözdüm....
İnşallah gelir de, romantizm yaparız.....

Juliette hanimla ayni doneme denk gelmek isterdim sanirim forumsal aleminin en guzel kadiniydi kendileri .. cok övgü almış. baksaniza
her yönden fevkaledinin fevkinde bir hanimefendisiymis kendileri kismet olmadi
birileri cagirsada bulup getirse tanışsak.:)

yine aklıma düştünüz. ay ben size aşık mıydım acaba ya :emoji_thinking: a aaa böyle birden gidilir miydi olcek iş miydi jüli hanım? malumat istanbul'a gelince baylan pastanesinde ağlayarak kup griye yiyelim. :'(

juliette hanım, hayalimde her zaman böyle bir prenses olarak kalacaksınız:

tumblr_pr3gp1bRaE1vgzjh3o3_400.gifv

:emoji_yellow_heart:

üç bin yıllık forum kariyerimde forumlarda tanıdığım en entelektüel insan. içlik ile buluşmalarımızda adı geçer hâlâ. hayatının en kötü dönemini yaşayan hiç tanımadığı birine çok uzaklardan yazdıklarıyla destek olmuş bi peri kızı... hayalimde hep böyle kalacak.:) umarım bir gün geri gelir. <3

İlk başlarda multi üye diye düşünüyordum yavaş yavaş tanıyınca düşüncelerim kayboldu, çok güzel analizler yapardı oyunları analiz yapmak için oynardı...
Forumun en sevdiğim günleri, Juliette'nin olduğu günlerdi.

Forumda bulunduğu birkaç aylık süre içerisinde çoğu kişinin öyle yada böyle aklına kazındığı üye. Dilerim her şey yolundadır kendisi için.

O neymiş öyle ya, övgü almak için 3-4 ay kaybolmak gerekiyor demek xd xd kör ölür badem gözlü olur

yaş ilerledikçe nick değişimi isabet kazanmış üye.

bazı konularda yorumlarını görünce acaba bizim eski ifteki jülide mi diye düşündüm, aynı tarz aynı yazım şekli. eğer oysa geçirdiğimiz çok güzel günler olmuştu, kendi de sohbeti de yorumları da çok keyifliydi. umarım çok mutludur. o değilse de onu anımsattığı için bu üyemize de mutluluk dilerim.

İyi bilirim. Sesi hala kulaklarımda çınlar. neşeli neşeli hüzünlü şarkılar söylerdi, istanbul’ u çok sever, öyle ki bir kedisi var adı pera. Herkesin bildiği, gördüğü İstanbul başka onun gördüğü İstanbul başkaydı. Biz manzarasını severdik o labirent gibi sokaklarını…
boncuk gibi kocaman gözleri, tepede toplanıp kalemle tuttulmuş dağınık düz saçları var.
Rakıyı sever, usulünce içer, kivi yiyemez, çünkü dudağı şişer.
Ha bir de iyi pasta yapamayan yaşlı bir komşusu var, severdi iyi kadın derdi ama pastasından şikayet ederdi hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri