Juliette / Lilith/ clairvoyant

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
t0EdwC.jpg

Konu hortlayınca nasil da online oldu köftehor

ya çok seviyorduk ve çok özledik. çok yoğun da olsa arada bir uğrardı, iyidir umarım. :(

Kısa zaman diliminde akıllara kazınan ender üyelerden. Üslubu, algısı ve bunlara paralel yazdığı yorumlar ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Ve kısa sürdü, bir anda çekip gitti. Hakikaten o güzel atlara binip giden güzel insanlardandı. Bizde burada kimlere kaldık... eheh
Tez zamanda dönmeleri dileğiyle.

Ölmüş.

Allah'im ya.
Shiniye el emek onu betimleyen gifler bulup paylasirdim, saniyesinde Juli gelir manas destani yazardi,gifler asagilarda kaybolurdu.Shini de ayni sekilde cevap yazardi bana bi tşk bile demezdi. Ben de merak edip okurdum konusmalari.
Çin iskencesi gibi günlerdi.

"Sen yine mi geldin gece gece benim başıma" dediğim juli hanım.. şimdi ne gece geliyor.. ne gündüz.. böyle bir şey olmaz olsun........

En çok onunla oyun oynamayı severdim.
Murat yüzünden gitti:)

Shini hanım sizinle yerini paylaşmadım mı? cok bencilmişim gercekten.
gittiğinden beri biliyordum oysa..

Şu an ben de cok üzüldüm... en baş size söylemem gerekiyordu.... uzaktan da olsa görürdünüz.. buna hazır olunca özelden bana yazın....

Evet bana da Siri söyledi... canım sirim. benim gibi bencil değil....

Kendisi gitmeden söyledi bana

Eğer aynı kişiden bahsediliyorsa 2012 & 2014 yılları arasında biliyorum. Hatta o dönemi @Xerath da bilir . Cok duygusal icine kapanık biri idi. Yorumlarını ve sozlerini secerek kullaniyordu.gayet efendi ve düzgün bir kişiliğe sahipti.yine tekrar ediyorum eğer aynı kişiden bahsediyorsak suan Yasemen niki ile başka bir platformda takılıyor.

Ben oraya giremiyorum siri ya.. yine şifre mi unuttum.. istemeyede yüzüm yok artık.. yüzsüz bir insan olarak anılmak istemiyorum... bizden selam söyle o yare.....

Eğer aynı kişiden bahsediliyorsa 2012 & 2014 yılları arasında biliyorum. Hatta o dönemi @Xerath da bilir . Cok duygusal icine kapanık biri idi. Yorumlarını ve sozlerini secerek kullaniyordu.gayet efendi ve düzgün bir kişiliğe sahipti.yine tekrar ediyorum eğer aynı kişiden bahsediyorsak suan Yasemen niki ile başka bir platformda takılıyor.

Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri