ÜSözlük Juju

Konu sahibi son olarak 1037 gün önce görüldü
Juju kadın firari… ne yaptı mafya müvekkil mi edindi kendine… hangi Polat’ın Elif’i oldu bu kız nerelerde yav noldu size böyle noooluyo noldunuz…
Acayip acayip tartışmalara hi btchez şekli girişlerini, ortalığı iyice karıştırıp yok oluşlarını arar olduk… KOSKOCA JUJUKYAN MI BEE. Neyse bye.

Beyaz gelinliği giymiş üstüne ne cok yakısmıs esmer tenine

@juju evlendin mi yoksa ya:(
Bizden once olmaz bak sıranı bekle:)
her an her şey olabilir yosuniko. hazırlan..
Juju kadın firari… ne yaptı mafya müvekkil mi edindi kendine… hangi Polat’ın Elif’i oldu bu kız nerelerde yav noldu size böyle noooluyo noldunuz…
Acayip acayip tartışmalara hi btchez şekli girişlerini, ortalığı iyice karıştırıp yok oluşlarını arar olduk… KOSKOCA JUJUKYAN MI BEE. Neyse bye.
elif polatını aldı bu diyardan gitti.. çek al beni bu hayattan dedim..artık jujukyanlığı bıraktım. neyse ki bitchler değişmemiş..

Borsayı kilitledi bu kadar parayı ne yapacaksınız juju hanım:=)
yani alnıma yapıştırabilirim, düğünümde davulcuya takabilirim, efendicağzıma söyliyim ağzıma koyup göbek atabilirim. bir sürü şey yapabilirim...

Juju, isminin birincisi, Kaos kraliçesi, Forumsal ve ilk Kaosçuların Hükümdarı, Kaosun Yöneticisi, Büyük Kaos Döngüsünüz Khaleesi’si, Borsa Kıran, Kaosların Annesi.
Kaos sever oluşu üstüne yapışmış.

Juju'nun ayrı bir enerjisi var genelde kendini çabuk sevdirebilen tiplerden... Tatlı tatlı yorgunlukları ile uğraştığından bizi biraz ihmal etti ama seviliyor:*
Melo ile beni kıskanıyor ama olsun:p
Gökyüzü kadar mutluluklar diliyorum sana da jujuşko:*

Düğün hazırlıkları içerisinde unuttu bizleri ancak güzel bir telaş, mutluluğu daim olsun. :emoji_two_hearts:

Aman sende mi o kervana katılcaksın.. Maria Puder sen başlattın bunuuu. Uf darlandım. Aklıma düştün yazdım. İyisindir umarım

Forumda olması gereken ve en sevdiğim üyelerden biridir. @juju

Ya bu juju gerçek mi ? Fake dediler kızı artik hep öyle hatırlıyorum travma sebebisiniz yemin ederim

Geri