ÜSözlük Juju

Konu sahibi son olarak 1038 gün önce görüldü
evet uzun süredir gardropta saklanıyormuş orada karşılaştık karanlıktı..Ee dedim juju biz napcaz burda o da bana dediki gardrop solculuğu oynicaz ihihihi

Arkadaşlar ne gardrobu ne solcusu. ne diyosunuz:D

beraber tekmen şarkımızı söyleyelim hadi jujuş başla sen arkadan ağzımla gitar sesi yapıcam

GİDİYORUM. NAPIYOSANIZ YAPIN.

@juju cuğum avukatlar günün kutlu olsun. Dün yazacaktım fakat unuttum, kusura bakma lütfen.:)

1649260234349.jpeg

Oldukça sakin ve muzip bir yapısı var. Yorumlarını okurken çoğu zaman kahkaha attıracak kadar da içten yazıyor. Avukat olmanın etkisi ile belki de olaylara daha geniş açılardan bakıyor ki bu da herkeste olmayan bir özellik.

seni çok seviyorum ya. ne bileyim öyle bi anda yükseldim. ikizler burcu mevsimine girdik diye herhalde...
mübarek insanlar olduğumuzu düşünüyorum, bununla ilgili şey diyebilirim: ''allah herkese bizim gibi dost hatta yeri geldi mi düşman bile verebilir.'' ve hepiniz amin dersiniz. iyi ki doğdun jujuşkom diyerek herkesi buraya dökeyim mi? gelip kutlasınlar ve rezil olup gitsinler... ardından ''doğum gününü kutladığı üyenin doğum günü olmadığını öğrenen üye agresifliği'' konusu açıp hepsinin rezilliklerini yüzüne vursan, hayalini kurduğun mini kaosları çıkarsan... ah be keşke. DOĞUM GÜNÜ DEĞİL HEMEN COŞMAYIN. ama ne fark eder ki, her gün ''iyi ki doğdun'' diyebileceğiniz biri o. kalbi o kadar güzel ki bütün foruma juju yazmak istiyorum, imzama falan adını yazmak istiyorum. beni durdursana ya, güneş kremi falan at bana yorumlayalım. garip bi yükselme yaşıyorum allahım bismillahsjhjs.
<3
muck.

gazabından korktuğum falan sanılmasın cürmü de kendi kadar minnoştur. genelde tersleşerek anlaşıyoruz. kara günde bir dost, en hallicesinden belli olur. işlendi. kimi bir gergef olarak düşünsün, kimi bir sicil dosyası olarak, kimisi bir ağaca kazınmış ağıt, kimisi de arkadaşlık tapusuna mühür olarak. işlendi. ivan olarak düşün.

@juju cuğum nerelerdesin?

Varlığı ile de yokluğu ile de ses getiriyor. Özledik seni.:emoji_two_hearts:

Geri