ÜSözlük Juju

Konu sahibi son olarak 1039 gün önce görüldü
Seviyorum bu çocuk ruhlu kadını! Her hali ayrı güzel^^

juju ayağını denk al Melo benim kimse yokken ben vardımmm....Bak BJK sloganı söyledim kaydet lazım olur futbolla alakan yok ya öğren nasıl Beşiktaşlısın sen yiaaaaaa:D
Şaka bir yana severim juju hanımı çok eğlenceli matrak ...
Denk geldiğimiz yerde hemen kız yoSunnnn diye başlıyorrrr dldfşdlfşldşd:p
Yoo yoo sen yoktun. Yanlis hatirliyosun. Yoktun yoktun. Olsaydin ben kesin bilirdim. Yoktun.bdjsjsns

Juju sarışın mı aaaaaaaaaaaaaaaa:D
Yo yoo anamin karnindan sarisin dogmadim yosuncum. Acaba dogdum mu ya? Hshshs. Isilti atsin diye gittigim kuafor beni sarisin yapti. Tabi adam bakti ben zaten toptan isik saciyorum. Ufak bi dokunus yetmez dedi.. yani hakli. Forum sarisinlarina beni de ekleyebilirsiniz artik… pilates de yapiyorum.. ay @Lupe muyum neyim ben? Lupe bebegim bu arada ay miss yu<4

Yo yoo anamin karnindan sarisin dogmadim yosuncum. Acaba dogdum mu ya? Hshshs. Isilti atsin diye gittigim kuafor beni sarisin yapti. Tabi adam bakti ben zaten toptan isik saciyorum. Ufak bi dokunus yetmez dedi.. yani hakli. Forum sarisinlarina beni de ekleyebilirsiniz artik… pilates de yapiyorum.. ay @Lupe muyum neyim ben? Lupe bebegim bu arada ay miss yu<4
jujuuuuuuuuuuuuu bana saçını attır merak ettim:D:D:D melom atsın izin ver:p

Çıldırıyorum şuan ahahah you are missed
Hoş geldin aşkosu:)

Çıldırıyorum şuan ahahah you are missed
Hoş geldin aşkosu:)

Lupe bebeğim naaaaber ya? gece mesajı okuyunca yazmayı unutmuşum.:D kız lüp senden özenip karın kası yapıyorum. henüz sadece bir çizgi belirir gibi oldu. Baya bi flu ama olsun.. ve özlendin lav. iki saten at ortalık yansın beeeee<3

Lupe bebeğim naaaaber ya? gece mesajı okuyunca yazmayı unutmuşum.:D kız lüp senden özenip karın kası yapıyorum. henüz sadece bir çizgi belirir gibi oldu. Baya bi flu ama olsun.. ve özlendin lav. iki saten at ortalık yansın beeeee<3
Iyidir beybi senden? Ben de koltukta otururken uyumuşum.D özentili bir insan değildin halbu ki, de bu iyi bir neden. Devam et pes etme.:) hayatım ben bu yüzden saten giymeyi bıraktım.. ışıltı saçan sensin artık . Jsklfs

Iyidir beybi senden? Ben de koltukta otururken uyumuşum.D özentili bir insan değildin halbu ki, de bu iyi bir neden. Devam et pes etme.:) hayatım ben bu yüzden saten giymeyi bıraktım.. ışıltı saçan sensin artık . Jsklfs

Yok be lüpcüm. Yanına yanaşabilir miyiz? Maşallah maşallah. <333

Kendimi kesmiyim diye geri dondu. Adamsin bro.

Hayran olunası, müthiş insan iyi ki varsın ^^ seviliyorsun çokça kalp.

oha böyle biri gercekte var ve sesini duymuşlar... kıskandım.

bugün başbaşa okey oynamayı teklif etti, umarım bu kez yalan değildir, çünkü inanırım...

Geri