Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yoo yoo sen yoktun. Yanlis hatirliyosun. Yoktun yoktun. Olsaydin ben kesin bilirdim. Yoktun.bdjsjsnsjuju ayağını denk al Melo benim kimse yokken ben vardımmm....Bak BJK sloganı söyledim kaydet lazım olur futbolla alakan yok ya öğren nasıl Beşiktaşlısın sen yiaaaaaa
Şaka bir yana severim juju hanımı çok eğlenceli matrak ...
Denk geldiğimiz yerde hemen kız yoSunnnn diye başlıyorrrr dldfşdlfşldşd:p
Sari saclarimdan ben mi sorumluyum? :dSeviyorum bu çocuk ruhlu kadını! Her hali ayrı güzel^^
Yo yoo anamin karnindan sarisin dogmadim yosuncum. Acaba dogdum mu ya? Hshshs. Isilti atsin diye gittigim kuafor beni sarisin yapti. Tabi adam bakti ben zaten toptan isik saciyorum. Ufak bi dokunus yetmez dedi.. yani hakli. Forum sarisinlarina beni de ekleyebilirsiniz artik… pilates de yapiyorum.. ay @Lupe muyum neyim ben? Lupe bebegim bu arada ay miss yu<4Juju sarışın mı aaaaaaaaaaaaaaaa![]()
jujuuuuuuuuuuuuu bana saçını attır merak ettimYo yoo anamin karnindan sarisin dogmadim yosuncum. Acaba dogdum mu ya? Hshshs. Isilti atsin diye gittigim kuafor beni sarisin yapti. Tabi adam bakti ben zaten toptan isik saciyorum. Ufak bi dokunus yetmez dedi.. yani hakli. Forum sarisinlarina beni de ekleyebilirsiniz artik… pilates de yapiyorum.. ay @Lupe muyum neyim ben? Lupe bebegim bu arada ay miss yu<4
Isiltim gozlerini kamastirmasin? Bak beni gormeye oyle herkes nail olamaz..jujuuuuuuuuuuuuu bana saçını attır merak ettimmelom atsın izin ver:p
istiyorummmmm ışıltılarınızla ışınlanırım belki juju hanım hadiIsiltim gozlerini kamastirmasin? Bak beni gormeye oyle herkes nail olamaz..
Evet tatlım maşallah çok yakışmış jujuşko
Çıldırıyorum şuan ahahah you are missedYo yoo anamin karnindan sarisin dogmadim yosuncum. Acaba dogdum mu ya? Hshshs. Isilti atsin diye gittigim kuafor beni sarisin yapti. Tabi adam bakti ben zaten toptan isik saciyorum. Ufak bi dokunus yetmez dedi.. yani hakli. Forum sarisinlarina beni de ekleyebilirsiniz artik… pilates de yapiyorum.. ay @Lupe muyum neyim ben? Lupe bebegim bu arada ay miss yu<4
aman tanrım lupe hanım da geldi... gerçekten ramazan ayı gibi bereketimizle geldik ve gözlerimizin aradığı herkesi görür olduk...Çıldırıyorum şuan ahahah you are missed
Hoş geldin aşkosu![]()
Kalpler bir mi neeaman tanrım lupe hanım da geldi... gerçekten ramazan ayı gibi bereketimizle geldik ve gözlerimizin aradığı herkesi görür olduk...
Çıldırıyorum şuan ahahah you are missed
Hoş geldin aşkosu![]()
Iyidir beybi senden? Ben de koltukta otururken uyumuşum.D özentili bir insan değildin halbu ki, de bu iyi bir neden. Devam et pes etme.Lupe bebeğim naaaaber ya? gece mesajı okuyunca yazmayı unutmuşum.kız lüp senden özenip karın kası yapıyorum. henüz sadece bir çizgi belirir gibi oldu. Baya bi flu ama olsun.. ve özlendin lav. iki saten at ortalık yansın beeeee<3
Iyidir beybi senden? Ben de koltukta otururken uyumuşum.D özentili bir insan değildin halbu ki, de bu iyi bir neden. Devam et pes etme.hayatım ben bu yüzden saten giymeyi bıraktım.. ışıltı saçan sensin artık . Jsklfs