Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
daha fazlası olamaz dedikçe fenerbahçe her defasında şaşırtmaya devam ediyor. eski hocan şampiyonlar liginde elendiğin takıma gidiyor. bu sadece fenerbahçe'nin başına gelebilecek bir durum.

bunu ciddi ciddi dedi mi ya troll falan değil di mi
yağız bir programda bu konuya değinmişti bu adamı kovulurken anlaşma yapılmalı konuşturulmaması için.

fenerbahçeye kumpas kurdu sonra da benficanın başına geçti :D
e o kadar uyardık arkadaşları anlattık ama dinlemediler görmek istemediler :D

Mourinho gibi birini kaybedip Avrupa Şampiyonu olma fırsatını elimizin tersi ile ittik.

Rio Ferdinand: "José Mourinho çok zeki bir adam. Hem tazminat aldı, hem bir sonraki takımını Şampiyonlar Ligi'ne taşıdı, hem de takımda yetersiz gördüğü oyuncuyu gelmeden gönderip kulübün kasasına 25 milyon euro kazandırdı."

Teknik direktörlerin giyim tarzı, hava sıcaklığına ve nem oranına bağlı olarak değişir ayrıca şu an otelde değil, evinde kalıyor.

Önemli bir teknik isimdi ve çok başarılı olacağından hiç kuşkum yok.

Son düzenleme:
Nasıl kırıldıysa artık adımızı bile duymak istemiyor.:(

Mourinho'dan Fenerbahçe'deki olağanüstü genel kurulla ilgili açıklama:

"Fenerbahçe seçimleri beni gerçekten ilgilendirmiyor" "(Ali Koç'un) yeniden seçilmemesiyle mutlu olup olmadığımı sorarsanız, hayır, mutlu değilim. Kazansaydı ve bana yine sorsaydınız, mutlu olur muydum, hayır, olmazdım"

adam geldi ligle dalgasını geçti parasını aldı gitti gittiği yerden hala dalga geçiyor
Türkiye'yi sürekli kötülüyo diye kızdığımızda sahip çıkıyolardı
şimdi feneri kötülerken de sahip çıkın

Geri