Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gelecekte Mourinho'nun o an çalıştırdığı bir kulüp ile keşke Fenerbahçe karşı karşıya gelse de keyifle izlesek, eminim ki duygusal anlar yaşanacak ve aradaki buzlar eriyecektir.

En büyük şanssızlığı, takımın en stres altında olduğu döneme denk gelmesi oldu, bu sezonu tamamlayıp gitseydi belki de Fenerbahçe için her şey farklı olabilirdi.

kimler geldi
kimler geçti

İyi adamlar gelecek bu sene belli.Ancak bu atilimlarin esbabi icin GS’ye tesekkur etmelisiniz.Baldrog’un kirbaci misali sirtiniz da patlamasa GS,Fener ancak İsmail Eagle ile yetinirdi.Pragmatik rakibiz kabul edin. : ))

Bu sene kupaları siler süpürürüz diye tahmin ediyorum. Para bizde, hoca bizde, en iyi oyuncular bizde... Daha ne olsun? Bir de nazara karşı dev bir nazarlık yaptırdık mı, tamamdır. :)

Teknik direktörlük yapmak kolay değildir ve yapabileceklerinden önce kendin emin olacaksın ki takımı da motive edebilesin. Bu özelliklere fazlası ile sahip ve analiz yeteneği de oldukça yüksek.

Fırtına öncesi sessizlik dedikleri bu olmalı çünkü kendinden o kadar emin ki hiçbir şekilde panik, heyecan yapmıyor.

Rakiplerimize kabus yaşatacak bir teknik direktör, ne yapacağını baştan kestirmek çok zor.

Süper Lig'in en kıskanılan teknik ismi tabii ki Süper Lig'in en kıskanılan takımını çalıştırıyor, başka türlüsü mümkün olamazdı. Türkiye'nin Real Madrid'ine de bu isim yakışırdı.

Teknik bilgisine laf söyleyecek yetkinlikte kimse yok ancak eleştirmiş olmak için bir şeyler söyleyenler olsa da dikkate aldığını sanmıyorum.
Gerçekçi bir yapısı var ve kesinlikle hayal satmıyor. Bu yönünü takdir ettim.

Rakipler tarafından çok kıskanılıyor, kolay değil tabii Dünya çapında bir isim olmak ve benzerinin olmaması.:)
Hayat çok garip ya

Kerem nasıl çok beğendiğin bir futbolcu olabilir ya…. Sen ki kimlerin başkomutanıydın…

Dünya'nın en iyi teknik isimlerinden biri halbuki ancak olmayınca olmuyor işte.:(

images.jpeg

OKAN BURUK: 4/3
morinyo: 3/0

layık olduğum yerdeyim dediği yerde bile eline verilen bunak :d

Geri