Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Mourinho ile yola devam kararı alınmış ve böyleye rakipler bir kez daha panik havasına girecekler demektir.:)

Mourinho'nun tek yapması gereken, önümüzdeki sezonda da haklı eleştirilerini sürdürmek ancak rakiplerin yaratmaya çalıştığı kaos ortamına asla dahil olmamaktır.

Birçok kişinin hayatına dokunmuş ve sıra Fenerbahçe'de!:kalp:

Kendisi bana "Ölü Ozanlar Derneği" filmindeki öğretmeni hatırlatıyor, öyle bir sempatim var.:kalp:

Tammy Abraham: "Bir gün arkadaşlarımla PlayStation oynuyordum ve telefon çaldı. Karşımdaki kişi 'Merhaba Tammy, ben Jose Mourinho. Yağmurlu İngiltere'de kalmak mı, yoksa güneşli Roma'ya mı gelmek istiyorsun?' diye sordu. Üst kata koşup anne ve babama haber verdiğimi hatırlıyorum. Roma'nın gidilecek yer olduğunu düşünmüştük. Roma, beni yeniden ayağa kaldırdı."

Birçok kişinin hayatına dokunmuş ve sıra Fenerbahçe'de!:kalp:

Kendisi bana "Ölü Ozanlar Derneği" filmindeki öğretmeni hatırlatıyor, öyle bir sempatim var.:kalp:

Tammy Abraham: "Bir gün arkadaşlarımla PlayStation oynuyordum ve telefon çaldı. Karşımdaki kişi 'Merhaba Tammy, ben Jose Mourinho. Yağmurlu İngiltere'de kalmak mı, yoksa güneşli Roma'ya mı gelmek istiyorsun?' diye sordu. Üst kata koşup anne ve babama haber verdiğimi hatırlıyorum. Roma'nın gidilecek yer olduğunu düşünmüştük. Roma, beni yeniden ayağa kaldırdı."

Adamı bitirdi ya

zavallının teki
okan hoca ve galatasarayı hafife almasının bedelini çok ama çok güzel bir şekilde okan hocam cezalandırmıştır.

Ben de merak edip izlemedim ancak Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyeceğim.

şu tablo zaten her şeyi ortaya koyuyor. fenerbahçe taraftarı ve fenerbahçe'nin amigo spor yorumcuları bile kararları doğru bulurken yönetim ve teknik heyet olarak yine algı çalışması yapıyorlar. reziller, utanmazlar. bakalım kim kimi yiyecek, koç mu gidecek mou mu, bu sezon göreceğiz.

Dünya futbol camiasında çok saygı gören ve oldukça havalı bir teknik direktörümüz var. :kalp:

Avrupa maçları için önemli bir anahtar konumunda ve Fenerbahçe için çok büyük bir şans. :kalp:

hocamız formunda. eleştirilere türk futbolundan başladı şimdi her hafta kulüp eleştirileri.
şu an böyle, bir de kovulunca neler olacak. bakalım sus payına rağmen konuşacak mı..

Geri