Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Beni çok yanılttı, Erdoğan gibi rakibini küçümseyen, arroganz, üst perdeden bakan,..... ama aslında kalitesi düşük olan birisi.
En geç sezon sonu kovulacağını veya kaçacağını düşünüyirum.

Büyük hocadan beklenti de büyük olunca hayal kırıklığı da o oranda büyük oluyor haliyle. Açıkçası saha dışında muazzam. Herkese hakettiği dil ile konuşuyor. Mesajın nereye gittiğini, psikolojiyi çok iyi biliyor. Bu performansın sadece bir kısmını saha içine yansıtabilseydi farklı olacaktı belki ama olmadı. Fenerin çok maçını izlemedim ama oyuncuların bireysel becerileri(!) dışında bir şey göremedim maalesef.

Fenerbahçe'nin tanıtımı adına çok şey yaptı ve elbette ülke tanıtımı için de önemli. Gelecek sezon kalırsa her şey çok daha iyi olacaktır.

ligi çözüyor şu an. gelecek sezon daha iyi olacak.

rezil işe yaramazın teki çıktı.geçmişteki başarılarına rağmen burda hiçbir başarı gösteremediği gibi futbol dışında her şeyle ilgili.
tam da fenere hoca olabilecek kalitede biriymiş.
bu kafayla zor kupa görürler.

Ligi tanıma süreci o kadar kolay değildir ve bu durum tüm yabancı teknik direktörler için geçerli ancak hemen mucize bekleyenler var. Önümüzdeki sezon burada olursa Fenerbahçe'yi çok iyi bir noktaya taşıyacağından hiç kuşkum yok.

Morinho değerlendirmesi yaparken şampiyon olup olamamasına göre mi değerlendiriyorsunuz yoksa önceki sezona göre mi değerlendiriyorsunuz?

Geçen sene Fenerbahçenin lig başarısı neydi? Bu sene ne veya ne olacak?
Bir Fenerbahçe bir de Galatasaray taraftarı cevabı rica edeyim.

@Siyah,

Başarısı zaten dünya çapında kabul görüyor ancak her ülkenin ligi farklıdır ayrıca gelir gelmez birçok sorunu da fark etmeye başladı. Gelecek sezon çok daha verimli olacaktır kaldı ki Fenerbahçe de Mourinho da başarısız değil ancak puan kaybettiğin an, seni kötü takım ilan ediyorlar. Avrupa liglerinde dev takımlar mücadele eder ve biri tabii ki kaybedecektir. O kaybeden takım ikinci sırada diye kimse tarafından aşağılanmaz. Bu durum, gelen yabancı oyuncuları da teknik direktörleri de olumsuz etkiliyor. İşlerine konsantre olamayacak şekilde baskıya maruz kalıyorlar.

Allan Saint-Maximin: "Hocamızla birbirimize her zaman direkt olduk. Birbirimize ne hissediyorsak dürüst bir şekilde açıklıyoruz. Bunu da karşılıklı saygıyla yapıyoruz. Onu çok seviyorum."

Yeni sezonda aramızdan ayrılmasını kesinlikle istemiyorum ve böyle bir karar çıkar da yeni bir isim gelirse şahsen takımı çok daha iyi bir noktaya taşıyacağına inanmıyorum. İkinci sezon da devam etmeli ve bazı kemik oyuncuların da kalmasını sağlamalıdır.

chelsea zamanı hariç inanılmaz soğuduğum biri
ego adamı bitirmiş

Yaşanan gerginliklerin sağlık problemlerine olumsuz etkisi nedeni ile gelecek sezon aramızda olmayabilirmiş, bu duruma üzüldüm.:(

Geri